Laura Remmel: neiupõlvenimest loobumisel tõrget polnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Remmel
Laura Remmel Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Lauljanna Laura Remmel (endine Põldvere) võttis enda sõnul abikaasa perekonnanime kohe omaks. «Paar aastat veel ja küll inimesed ära harjuvad,» usub ta.

Möödunud sügisel sai Laurast abielunaine, kirjutab Naisteleht. Perekonnanimest lahti laskmine oli tema jaoks loomulik. «Kui kellegagi oma elu ühendad, seod ühte ka oma nimed,» teab ta.

Oma perekonnanimest kinnihoidmist tähtsustatakse lauljanna meelest mõnikord üle. «Et kuidas saan ma oma nimest loobuda, kui olen sellega tuntud? Minul seda tõrget polnud,» nendib ta.

Need, kes Laurat esinema kutsuvad, on tema nimevahetusega kursis ja seoses sellega pole probleeme olnud. «Küll aga võib segadust tekitada mõni ärikohtumine, kuhu hoopis kedagi teist oodatakse,» naerab Laura, kes muusika kõrvalt töötab ka projektijuhina keeltekoolis Studia Lingua. Nõnda on ta märganud inimeste silmis hetkelist arusaamatust, et miks see laulja küll siin on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles