Loomade varjupaik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kodutute loomade varjupaik.
Pärnu kodutute loomade varjupaik. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kodutud loomad on ühiskonna tahtmatu osa. Nad on tekkinud meie, kodanike, tegevuse või tegevusetuse tagajärjel.

Ometi väärivad nemadki võimalust elule, lähedusele ning peavarjule. Varjupaikade MTÜ Pärnu kodutute loomade varjupaik on loodud koostöös Pärnumaa kohalike omavalitsuste ning vabatahtlikega.

Meie eesmärk on aidata kaotsi läinud lemmikloomad koju tagasi, abistada väärkoheldud ning vigastatud lemmik- ja metsloomi, leida hüljatud loomadele uued hoolivad kodud ning teavitada ühiskonda loomade steriliseerimise- kastreerimise ning mikrokiibistamise vajalikkusest. 2008. aastal pakkus Pärnu varjupaik peavarju 913le lemmikloomale.

Sõltume oma tegevuses suuresti annetajatest ning loomasõbralike vaadetega toetajatest. Kui vähemalt üks meie eesmärkidest tundub oluline Sullegi, siis ootame Sind meile külla!

Pärnu Loomade varjupaik asub aadressil Pärnu, Raba 32 ja on avatud teisipäevaset reedeni kella 10.-17. ja laupäeval ning pühapäeval kella 10.-14. Esmaspäeviti on varjupaik suletud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles