Kuus märki, et abiellusid õige mehega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sinu elus on kindlasti olnud periood, mil küsisid endalt mitu korda päevas, kas mees, kellega sa kavatsesid abielluda, on ikka sinu jaoks see õige. Kuidas olla kindel selles, kas just see mees on see, kelle kõrval tahad nüüd ja edaspidi ärgata? Kelle kaisus uinuda?

Nüüd olete juba paar aastat abielus olnud ja sa ei kahetse enam oma otsust, sest siiani tundub, et see on su elu parim otsus olnud. Aga selleks, et saaksid täiesti kindel olla, toome iDiva abiga sinuni kuus märki, mis näitavad, et abiellusid õige mehega.

Ta on parim korterikaaslane, kes sul kunagi on olnud

Kas oled kunagi virisenud, et ülikooli ajal olid sul kohutavad korterikaaslased? Nüüd pead aga tunnistama, et mees, kellega abiellusid, on kõige parem korterikaaslane, kellega oled eluaset jaganud. Ilmselt seetõttu sa ei jaksagi ära oodata, millal tööpäev lõpeb ja saaksid mehe juurde koju minna.

Ta hoolib sinu vanematest sama palju kui enda omadest

Ta uurib nende tervise kohta ja on justkui nende lihane poeg. Su abikaasa hoolib sinu vanematest sama palju kui enda omadest ja see on väga positiivne. Temalt tulevad tavaliselt ka ettepanekud su vanematega õhtustama minna, kui on, mida tähistada.

Ta pakub sulle nädalavahetustel seltsi

Kuigi ta võib-olla eelistaks nädalavahetust voodis veeta, tahab ta kõigepealt veenduda selles, et sinul oleks hea tuju ja ilus nädalavahetus. Mõnikord keeldub ta sõpradega välja minemast vaid selleks, et saaks sinuga koos kodus olla.

Ta on sinu usaldusisik

Pärast rasket tööpäeva on tema see, kellele sa kõigest rääkida võid. Olgu teemaks ülbe ülemus, kiire töögraafik või tüütu bussisõit kontorisse. Ta lohutab sind ja hoiab su kätt.

Ta oskab toime tulla sinu tujumuutustega

Olgem ausad, naised on tujukad ja ettearvamatud. Õnneks abiellusid sa mehega, kes oskab su tujudega toime tulla ega pane sulle neid pahaks. Ta lohutab sind «päevade» ajal, kui tujutsemine võib eriti hulluks muutuda ja toob sulle šokolaadi, et sa end paremini tunneks.

Ta teeb sulle komplimente

Sa muutsid oma soengut, kuid mees ei pannud seda tähelegi. Aga tuleta meelde, et see on sama mees, kes sulle ilma mingi põhjuseta mõnikord ütleb, et sa oled ilus. Ja see juhtub laupäeva hommikul, kui su juuksed on sassis ja nägu meikimata. Tema arvates oled sa ikkagi ilus, ära pane talle pahaks, kui ta mõnikord muutuseid ei märka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles