Kasulikke seksinippe algajatele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mitte keegi pole sündinud teadmisega, kuidas partnerile voodis rahuldust pakkuda. Võrgutamiskunst ja seksikad nipid on miski, mille omandame elu jooksul astudes ühest suhtest teise.

Täiesti loomulik on see, et enda keha ja oma mugavustsooni piiride tundmaõppimine võtab aega. Kuskil pole kirjas, mis vanuses tuleks esimest korda vahekorras olla, see on sinu enda otsus. Kui sa oled leidnud õige partneri ning tahaksid talle linade vahel mõnu pakkuda, siis siin on mõned kasulikud näpunäited, mis tasuks meelde jätta, soovitab iDiva.

1. Tunne ennast mugavalt

Igal inimesel on seksikas külg. Kui sa pole seksi enne kogenud, siis võib olla esialgu raske lihtsalt asja kallale asuda. Pealegi pole sa suuteline intiimsust nautima, kui sa ei tunne end oma nahas hästi. Saa oma seksuaalsusega sõbraks ja julge magamistoas end lõdvaks lasta.

2. Avasta oma keha

Kui sa end puudutad, siis saad teada, kust ja kuidas sulle meeldib, et sind puudutatakse. Jäta meelde, et kaht inimest pole võimalik täpselt samamoodi erutada, seega ära usu seda, mida sõbrannad sulle räägivad või mida sa pornofilmidest näinud oled. Partneril võivad varuks olla igasugused seksikad liigutused, kuid sina tunned oma keha kõige paremini. Näita talle, mis sind erutab ja haara kontroll, et seksuaalset rahuldust tunda.

3. Suudlemiskunst

See, kuidas te suudlete, annab aimu sellest, milline saab olema teievaheline seks. Alustage sensuaalsete musidega ja aegamisi muutke need kirglikeks suudlusteks. Kasuta oma käsi ja libista sõrmed üle mehe ülakeha, et olukorda erutavamaks muuta.

4. Aeglane tempo

Kõige olulisem asi armatsemise juures on see, et te tegutseksite aeglaselt. Ära kraba kohe meest suguelundist! Alustage suudlemisega ning vahepeal suudle kallima kaela. Oluline on panna kallimat ootama ja rohkemat igatsema. Et meest veelgi rohkem erutada, libista oma käed üle tema rinna ja selja.

5. Ulata mehele abistav käsi

Puuduta suudlemise ajal mehe suguelundit. See mõjub erutavalt nii temale kui sulle. Mõned naised armastavad mehele oraalseksi teha, kuid sa ei pea tingimata üks neist olema. Kui oraalseks tekitab sinus ebamugavust, võid mehele naudingut oma käega pakkuda. Samas on kasulik teada, et mehed armastavad üle kõige seda, kui naine neile oraalseksi teeb. Oraalseksi puhul on ka oluline see, et sa kohe asja kallale ei asuks. 

6. Striptiis

Pea meeles, et sa meeldid mehele sellisena, nagu sa oled. See burger, mille sa lõunaks sõid, ei oma mingit tähtsust, sest mehele meeldid sa niikuinii. Kui tahad mehele striptiisi teha, siis veendu, et sa tunneksid end mugavalt. See võimaldab sul veelgi sensuaalsemalt liikuda.

7. Naine peal

Kui te olete esimest korda vahekorras, siis peaksite proovima asendit, kus naine on peal. Miks? Sest sel viisil on naisel kergem otsustada, kui sügavale meest lubada ja see laseb naisel tempot kontrollida. Kui mees näeb sind enda ees täiesti alasti ja tajub, et kontroll on sinu käes, siis see erutab teda veelgi enam.

8. Rahulda ennast

Seksi ajal võib juhtuda, et mees on oma mõtetes ja unustab ära selle, et ta peaks ka sulle rahuldust pakkuma. Haara ohjad enda kätte, pane mehe käed oma kehale või puuduta end ise kohtadest, mis sind erutavad. Sa ei pea seksi ajal sõltuma alati sellest, et mees sind rahuldaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles