Parkimine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus töötab ka mobiilne parkimine.
Pärnus töötab ka mobiilne parkimine. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu kesklinnas ja ranna rajoonis on parkimine enamjaolt tasuline. Tasulise parkimise alad on märgistatud ning infot parkimishindade ja aegade kohta konkreetses piirkonnas leiab vastavatelt märkidelt.

Tasulise parkimise alal parkimiseks müüvad pileteid paljud hotellid, ajalehekioskid, söögikohad jne. Pärnu Endla teatri, Eliisabeti kiriku, Ringi-Rüütli tänava ristmikul, Rüütli-Aia tänava ristmikul, raekoja, postkontori ja Port Artur 2 kaubamaja juures asuvad parkimisautomaadid, mis võimaldavad samuti parkimise eest tasuda.

Käesolevast suvest saab aga kesklinna tasulise parkimise alal sõiduki parkida tasuta üheks tunniks ja ranna rajoonis pooleks tunniks. Selleks on vajalik odava ja mugava parkimiskella olemasolu, mille saab osta lähimast ajalehekioskist.

Suvises Pärnu kesklinnas ja rannas liikleb aga palju autosid, mistõttu on kõige mugavam liigelda hoopis jala või jalgrattaga. Teinekord jõuab nii sihtpunkti isegi kiiremini ja kindlasti on see odavam.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles