Armuhoroskoop: nõu neile, kes on armunud Kaladesse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armuhoroskoobi viimane peatükk on neile, kes on kaotanud oma südame Kalade sodiaagimärgi esindajale. Ehk on abi neist Marie Claire nõuannetest, et saaksid oma Kalad kergemini ära võluda.

Kalad oskavad hinnata sentimentaalsust. Tema kõrval võid vabalt filmi vaadates pisara poetada, ta lohutab sind meeleldi.

Kui tahad tema südant võita, pead avama oma südame ka kõigile teistele, kogu universumile. Kalade esindaja aitab sul endas empaatiat arendada ja mõista, miks pead kõigesse ja kõigisse armastusega suhtuma.

Õpi, kuidas oma tundeid ilma sõnadeta väljendada. Kalade esindaja vaatab sulle silma ja saab intuitiivselt hästi aru, kes sa tegelikult oled.

Toeta teda. Kaladele meeldib vaadata pilvi ja sealt kujutisi leida. Teda maa peale tagasi tuues pane aga tähele, et sa teda liialt maadligi ei suru.

Katsu leida viise, kuidas tõestada Kaladele, et klassikaline filmilik armastuslugu võib toimida ka tänapäeval. Vastutasuks näitab ta sulle, et selline armastus võib kesta igavesti.

Kalade esindaja väärtustab seda, kui tema partner oskab nautida head kunsti ja veini.

Ära eelda, et sinu Kaladest partner on suhtes see, kes otsustab rahaasju. Ta eelistaks pigem seda, et finantsmuredega tegeleb peres keegi teine. Tema mõtted on mujal.

Ära heida talle ette, et ta on tegutseja asemel unistaja. Kalad on tuntud selle poolest, et nad huvituvad pigem vaimsetest kui materiaalsetest teemadest.

Kalad usuvad, et tõeline armastus on olemas. Ära naeruväärista teda selle veendumuse pärast. Ta on truu ja püsiv kaaslane, sest juhusuhted teda eriti ei tõmba.

Ole tähelepanelik, et sa kogemata ei kritiseeriks teda, sest võid märkamatult tema tundeid riivata. Kalade esindaja ei pruugi haavunult karjuda ja asju loopida, aga ta tunneb solvumist väga intensiivselt.

Ära võta teda liiga kergekäeliselt. Kuna Kalad tahavad suhtest ka vaimset sidet, ei meeldi neile jutud vabameelsest käitumisest ja korraga mitme inimesega kurameerimisest.

Kalad on väga loomingulised ja sul pole õigust tema loomeimpulsse maha suruda. Seda tehes ei lase sa tal olla tõeliselt õnnelik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles