Võida VIP-piletid! Tantsuparadiis tähistab 8. märtsil oma 5. sünnipäeva ja naistepäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuparadiis
Tantsuparadiis Foto: Music Factory

Laupäeval, 8. märtsil toimub šampus Piper-Heidsiecki esitlusel Club Hollywoodis linna populaarseim üritustesari TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай)!

Seekord kutsub üritust korraldav firma Music Factory osa saama korraga kahest väga suursugusest sündmusest – Tantsuparadiisi 5. sünnipäev ja naistepäeva tähistamine.

Sellel erilisel ööl, kus ühinevad kaks pidulikku sündmust, kutsume kõiki proovima pidupäeva torti, mis koosneb naiste kapriisidest ja meeste soovidest!

Teid ootab unikaalne humoorikas teatraalne-erootiline show Venemaalt, mis räägib kõige arusaamatumatest planeedi olenditest - naistest, nende ilust, flirdist ja nõrkusest. See on lugu sellest, mida naised tahavad ja kuidas mehed need soovid täidavad!

Unustamatu kingitus armsatele naistele – erikülalistena Läti loomingulise liidu Masters kordumatu meesõhuakrobaatide duett, kus harmooniliselt põimuvad võluv õhuakrobaatika, tõeline meeste jõud, hüpnotiseeriv paljaste kehade ilu ja ekstravagantne esitus.

Armastatuimad topless go-go-tantsijad Peterburist õnnitlevad külalisi nõtkete ja seksuaalsete, kiirete ja aeglaste, üdini naiselike tantsudega!

Uued luksuslikud paradiisi dekoratsioonid, peotort, õhupallid, šampusepiisad, rõõm ja lõbu ühendavad kõiki ööklubi külalisi oma lemmiku üritustesarja sünnipäevapeo ja kõige õrnema naistepäeva tähistamise atmosfääris! Ära lase seda sündmust mööda – ole kohal!

TÄHELEPANU! Kõigile idamaa eksootika austajatele on avatud GRAND SISHA vesipiibu-lounge!

Valime õhtu kõige stiilsema paradiisineiu!

Paradiisiõhtu UUED peavõrgutajad on DJ Bell ja DJ Peterson

Vaata lisaks SIIT.

VIP-laudade broneerimine : +372 50 24262

Uksed avatakse kell 23.00, pilet 20 € , naistele südaööni 10 € , VIP-pilet 35 €

NB! Strong Face & Style Control! (Pidulik riietus ja -king)

TÄHELEPANU! PILETID soodsamalt eelmüügis kõikides PILETILEVI müügipunktides! (tavapilet  15eur ja VIP-pilet 25eur kuni 4.03.2014).

Elu24 loosib Tantsuparadiisile 2 VIP-piletit kahele! Selleks, et võita saada kiri märksõnaga TANTSUPARADIIS aadressile toimetus@elu24.ee ja kirjuta, miks just sina peaksid tasuta peole saama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles