Hiina päeval näeb hirmkallist filmi

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader „Kangelasest".
Kaader „Kangelasest". Foto: http://en.wikipedia.org/wiki/Hero

Soomes Tamperes toimetav Radio86 korraldab koostöös China Radio Internationaliga Pärnus esimese Hiina kultuurile pühendatud ürituse, Hiina pühapäeva Pärnus, mis saab teoks Pärnu kontserdimaja kammersaalis pühapäeval, 13. juunil hakatusega kell 13.

Ettevõtmise juhatab sisse Festivitas Artiumi ja Tartu Ülikooli juures tegutseva varajase ja orientaalse muusika keskuse FA Schola ansambel, kes esitab Hiina vanamuusikat, Hiina võitluskunstist taijist räägib Raho Langsepp.

Üritusel pakutakse ehedat hiina teed.

Hiina pühapäeva Pärnus lõpetab režissöör Zhang Yimou 480 miljonit krooni maksma läinud film „Kangelane”, mis pretendeeris 2003. aastal parima võõrkeelse filmi kategoorias Oscarile.

„Kangelane” on ingliskeelsete subtiitritega. Paraku on vabapääsmete hulk seansile piiratud, nii et vabapääsme filmi vaatamiseks saab muretseda Radio86 kodulehelt.

Samas on pikemalt lugeda eestikeelseidki saateid edastava Radio86 kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles