Viis ilunippi, mida iga naine peaks teadma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised on pidevalt ilusaladuste otsinguil - kõik me ju ihkame laitmatut välimust! Poelettidel on sadu erinevaid tooteid, mis lubavad meid muuta nooremaks ja ihaldsväärsemaks, kuid ärgem unustagem, et aastaid tagasi kasutasid meie emad ja vanaemad looduslikke tooteid, mis olid võib-olla et isegi tõhusamad kui imekreemid.

Enne, kui kiirustad poodi uue kreemitopsi järgi, loe, milliseid ilunippe võiks iga naine teada, et oma välimust kerge vaevaga kaunimaks muuta, kirjutab healthmeup.com.

Kui küünarnukkidel ja põlvedel on kare nahk...

Lõika apelsin pooleks ja hõõru ühe poolega oma küünarnukkidel ning põlvedel olevat karedat nahka. Apelsin mõjub nahale kui loomulik koorija, pakkudes niisutust ja muutes kareda naha tunduvalt pehmemaks.

Kui hambad on kollakad...

Paljudes Aasia riikides on vanast ajast levinud komme muuta kollakaid hambaid valgemaks banaanikoore abil. Selleks tuleb hõõruda banaanikoore siseküljega oma hambaid igal õhtul ja nii paar nädalat järjest. Peagi on ka tulemusi näha.

Kui soovid siledamat tulemust pärast raseerimist...

Raseerimisvahud ei mõju nahale just eriti rahustavalt. Kasuta parem kookosõli või oliiviõli, et nahale niisutust pakkuda. Sel viisil on raseerimine sujuvam ja nahk pärast raseerimist siledam.

Kui soovid meiki eemaldada...

Kasuta meigi eemaldamiseks oliiviõli, kookosõli või mandliõli. Masseeri näppude abil õli naha sisse ja kasuta pehmet rätikut, et kõik üleliigne näolt maha pühkida. Seejärel loputa nägu kõigepealt sooja veega ja siis külma veega, et poore sulgeda. Selline näopuhastusrutiin muudab näo puhtaks ja säravaks.

Kui soovid läikivaid juukseid...

Juukseid saab läikivamaks muuta lihtsa koduse juuksemaskiga. Sega kokku püreestatud banaanid, üks muna ja kaks kuni kolm lusikatäit kookosõli. Võid segamiseks kasutada kannmiksrit. Kanna segu märgadele juustele ja lase 30 minutit mõjuda. Seejärel loputa. Kodune juuksemask toidab juukseid ja muudab need läikivaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles