Prantsusmaa nelikmõrvas kahtlustatu ei olnud õige isik

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsusmaa politsei arreteeris selle nädala alguses mehe, keda kahtlustati seotuses 2012. aastal Annecy järve juures Chevaline`is aset leidnud Briti-Iraagi perekonna kolme liikme ja ühe prantslasest jalgratturi tapmisega.

Prokurör Eric Maillaud sõnul ei osutunud see isik tapjaks ja juhtum on seni lahendamata, edastab AFP.

Seni tundmatu tapja lasi maha Briti turisti, 50-aastase Saad al-Hilli, ta naise, 47-aastase Iqbal al-Hilli ja naise ema, 74-aastase Suhaila al-Allafi. Lisaks kaotas elu juhuslikult seal jalgrattaga sõitnud 45-aastane Sylvain Mollier.

Al-Hillide kaks tütart, nelja-aastane ja kaheksa-aastane jäid ellu. Väiksem laps varjas end ema laiba all ning vanem laps sai kuuli õlga ja raskelt vigastada.

Politsei arreteeris sel nädalal 48-aastase mehe, kes vastas tapmispaiga juurest ära sõitmas nähtud mootorratturi välimusele. Lisaks elab see mees tapmispaigale üsna lähedal  Menthon-Saint-Bernard`is.

Kinnipeetu kodu läbiotsimisel leiti mootorrattas ja kaks kiivrit. Need aga ei sobinud pealtnägijate kirjeldustega.

Lisaks leiti ta kodust ka relvi. Ülekuulamine näitas, et tegemist ei ole isikuga, kes 2012. aastal Chevaline´is tapatöö korraldas.

Küll aga esitati sellele isikule süüdistus ebaseaduslikus relvakaubanduses. Tabati ka ta kuriteokaaslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles