Seitse viisi, kuidas talvel libiidot tõsta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuna ilmad on muutunud külmaks, siis on ka su enesetunne ilmselt muutunud: eelistad rammusaid toite, oled väsinud ja sul puudub seksiisu. Kõik need on hooajalise väsimuse sümptomid. Kui esimesele kahele aitab leevendust pakkuda näiteks treening, siis libiido puhul ei ole sellest kasu.

Kuidas tõsta talvel libiidot? Siin on seitse nõuannet, kirjutab Allwomenstalk.

Valge T-särgi trikk

Kui mees on duši all, liitu temaga, kandes ainult valget T-särki. Märjas ja läbipaistvas T-särgis on midagi ulakat ja seksikat, mis teil mõlemal kindlasti seksiisu tekitab.

Ole loominguline

Uute asjade proovimine intiimsuse suurendamise nimel ei pea tingimata hirmutav olema. Näiteks paistab ehetega linade vahele hüppamine olevat hetkel kuum trend, lihtsalt ära kanna oma kõige kallemaid või lemmikumaid aksessuaare, sest need võivad kirehoos katki minna. Ära alahinda ka toiduga mängimise mõju: puuviljad, vahukoor, šokolaadikreem ja söödavad libestid on head kehamaalingute jaoks.

Ole ulakas

Sõnumiga saadetud fotod ei pea olema ropud - midagi süütut ja lõbusat võib väga edukalt seksiisu tekitada. Kuidas oleks fotoga, millel sa limpsad näiteks lusikat?

Paljasta oma keha

Enne, kui mees tööle läheb, näita talle kiirelt mõnda oma kehaosa, mis muidu on kaetud. Mees mõtleb sellele terve päeva ja õhtul koju jõudes rebib sul riided seljast.

Võtke kommid voodisse

Mäletate veel kommidest kaelakeesid? Mängige nendega magamistoas. Pane need endale keha ümber ja lase mehel komme nosida. Võid kommid ka mõne mehe kehaosa ümber panna ja neid sealt süüa. See on ideaalne eelmäng.

Ole alasti

Talvel on täiesti tavaline, et oleme pidevalt mitme riidekihiga kaetud, seega, kui kodune toatemperatuur seda vähegi võimaldab, ole täiesti alasti. Pese näiteks alasti nõusid või lappa lihtsalt diivanil istudes ajakirja. Alastiolek aitab paremini taas iseendale keskenduda ja muudab enesekindlamaks.

Vaadake filmi

Romantilise ja seksika filmi vaatamine aitab hästi seksiisu tekitada. Veendu, et filmis oleks kuumi kaadreid, pugege koos teki alla - kui seal on piisavalt soe, võtke riideid vähemaks - ja nautige romantilist õhkkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles