Video: Mourinho ja Materazzi pisaraist nõretav hüvastijätt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho (seljaga) ja Marco Materazzi emotsionaalne hüvastijätt.
Jose Mourinho (seljaga) ja Marco Materazzi emotsionaalne hüvastijätt. Foto: Youtube

Itaalia jalgpalliklubi Milano Interi tänavu kolme tiitlivõiduni tüürinud Jose Mourinho on tuntud kui treener, kellel tekib oma hoolealustega tugev side. Nüüd aga näitas portugallane ka oma pehmemat poolt, mida võib-olla paljud polegi varem näinud.

Seda, kui tugev side võib ühe treeneri ja mängija vahel tekkida, tõestas Mourinho laupäeva õhtul pärast Meistrite liiga võitmist Madridis Santiago Bernabeu staadionilt lahkudes.

Mourinho teatas mängijatele juba enne finaalmängu, et see jääb tema viimaseks matšiks Interi ridades, kuna ta ei suutnud Itaalia eluga kohaneda. Seetõttu olid Interi pallurid Müncheni Bayerni alistamise järel eriti emotsionaalsed.

Pärast mängu jättis Mourinho kõigiga südamlikult hüvasti ning hakkas staadionilt ära sõitma, ent seejärel märkas ta meeskonna bussi ääres seisvat üsnagi nukrat Marco Materazzit.

Mourinho palus autojuhil seisma jääda ning kiirustas Materazzi juurde ja haaras ta oma embusse. Pärast pikka aega kestnud kallistust läks Mourinho nuttes autosse tagasi.

Meeste üliemotsionaalset hüvastijättu saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles