Jäätis, mis tõstab seksiisu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Dodson maitseb porgandi- ja kardemonimaitselist Yummy Yorkshire'i jäätist, mis peaks tõstma seksuaaliha.
Laura Dodson maitseb porgandi- ja kardemonimaitselist Yummy Yorkshire'i jäätist, mis peaks tõstma seksuaaliha. Foto: SIPA/Scanpix

Yummy Yorkshire hakkas müüma jäätist, mis tõstab väidetavalt seksuaaliha. Spetsiaalselt valentinipäevaks loodud porgandi- ja kardemonimaitselise jäätise sisse on lisatud afrodisiaakume.

Tunnustatud jäätisetootja Yummy Yorkshire lõi maiustuse koos Puckett’s Picklesiga. Tootjad väidavad, et kõige olulisem koostisosa jäätises on kardemon, mida peetakse mõnes kultuuriruumis väga võimsaks afrodisiaakumiks, vahendab Daily Mail.

Kardemonis on rikkalikult tsineooli, mis suurendab verevoolu teatud kehaosadesse ja ühtlasi ravib impotentsi. Lisaks kasutatakse seda neeru-jasapikivide vastu.

Yummy Yorkshire on eriliste maitsete eest saanud mitmeid auhindu. Seoses valentinipäevaga leidub nende toodete seas ka teisi iha tõstvaid maitseid nagu näiteks vürtsikas šokolaad ja tšilliga jäätis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles