Kuus lihtsat moodust, kuidas noorem välja näha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui soovid noorem välja näha, siis ei pea selleks tingimata soetama kalleid kreeme või laskma teha veelgi kallimaid iluprotseduure. Õiged aksessuaarid, rõivad ja igapäevane nahahooldus võivad anda väga hea tulemuse suuri summasid kulutamata.

Woman's Day tõi välja kuus lihtsat nippi, kuidas naised saavad end kergesti nooremaks muuta.

Pane end särama: paranda oma jumet ja tuju, kandes värvilisi rõivaid. Näiteks kui sa muidu eelistad ühevärvilisi kleite või komplekte, siis nüüd sobita nende juurde roosa kardigan.

Rõhuta silmi: värvi silmi särava, kreemja lauvärviga (puudrisarnased lauvärvid kipuvad peenikeste kortsukeste vahele kogunema), et silmadele värvi ja sära anda.

Lisa vanale kostüümile särtsu: lisa mõne vana rõivaeseme juurde suur kaelakee, mis on värviline ja silmatorkav. Aksessuaaride abil on võimalik kõik oma vanad riided uueks muuta.

Nahatoon olgu ühtlane: kasuta puuderkreemi, mis sobituks su nahatooniga ja aitaks siluda kortsukesi, vähendaks vananemisjälgi näol ja tumedaid varje silmade all.

Jälgi värvitrende: vaheta oma vanad musta värvi kingad uute ja trendikamate vastu. Miks mitte vahelduseks soetada kuldseid või hõbedasi kingi? Metallik on uus neutraalne trenditoon!

Hoolitse pooride eest: valmista kibuvitsatee, vala see jääkuubikuvormi ja pane jääkappi. Kui kuubikud on jäätunud, pane paar tükki riidetüki sisse ja masseeri sellega oma näonahka. Poorid ahenevad ja nahk on siledam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles