Mida ei peaks naine mehe pärast kunagi tegema?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selleks, et elada täisväärtuslikku elu, on mõned asjad, mida naine ei peaks kunagi mehe pärast tegema. Armastus on võimas, kuid see ei tohiks dikteerida igat su sammu.

Teistest hoolimine on tähtis, kuid sa ei peaks ohverdama enda õnne kellegi teise nimel. Kui tahad õnnelikult elada, siis järgnevalt on välja toodud mõned asjad, mida sa ei tohiks mehe pärast teha, kirjutab Allwomenstalk.

Oma unistustest loobumine. Kui sa oled alati tahtnud õpetajaks saada, ära lase mehel end ümber rääkida. Sa ei peaks kunagi olema olukorras, kus tuleb valida oma unelmate ja kallima vahel. Kui te armastate teineteist, peaksite suutma leida mooduse, kuidas asi toimima panna. Kui sa otsustad, et ei soovi enam teatud karjäärirajal käia, siis pole selles midagi halba. Ent ära loobu oma unistustest mehe pärast.

Oma tõekspidamiste muutmine. Igal inimesel on erinevad tõekspidamised ja mees peaks sinu omasid austama, isegi kui ta pole nendega nõus. Kui ta tahab, et sa oma põhimõtteid muutma hakkaksid, siis üritab ta sulle vaid karuteenet teha. Sa peaksid talle meeldima täpselt sellisena, nagu sa oled, ta ei peaks üritama sind muuta.

Oma välimuse muutmine. Vaid seetõttu, et meestele meeldivad Victoria's Secreti modellid, ei pea kõik maailma naised sellised välja nägema. Kui mees käib sulle peale, et sa teatud riideid kannaks või kaalus alla võtaks, siis võiksid oma silmad avada ja näha, et ta pole sind väärt. Tegemist on sinu kehaga ja sina ise otsustad, mida sellega teha. Kui talle see ei meeldi, siis jätke hüvasti.

Käituma rumalalt. Ära kunagi teeskle, et oled keegi, kes sa tegelikult pole. Ära teeskle, et oled rumalam või saamatum, et meest õnnelikuks teha. Usu või mitte, aga meestele meeldivad iseseisvad naised. Ta peaks olema uhke, et sa oled niivõrd intelligentne ja võimekas.

Enese kontrollida laskmine. Kuigi sa armastad meest, ära lase tal oma elu kontrollida. Kui olete pühendunud suhtes, on oluline tähtsaid asju arutada. Ent viimane sõna ei peaks jääma mehele, eriti kui teemaks on see, milline sa oled või mida teha tohid. Lõpuks oled ju sina see, kes otsustab, millist rada mööda elus käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles