Kas oled partnerisse liiga kiindunud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled suhtes või lihtsalt mõnda mehesse armunud, teatud märgid näitavad, et sa võid olla temasse liiga kiindunud. Isegi kui sina oled mehe jaoks sama suureks kinnisideeks, võivad teie teod ajapikku muutuda ohtlikuks. Sa ei taha ju, et sul tekiks ebatervislikud tunded või et saaksid lõpuks haiget.

Järgnevalt on välja toodud mõned märgid, mis viitavad sellele, et sa oled partnerisse liiga kiindunud, kirjutab Allwomenstalk.

Suhtes olles on normaalne loota, et partner võib sulle igal ajal sõnumi saata. Ära mine endast välja, kui tal kulub viis minutit kauem, et sinu sõnumile vastata. Teil mõlemil on eraldi elud ka väljaspool teie suhet, ära eelda, et ta võtab sinuga kogu aeg ühendust või vastab kiirelt su sõnumitele. Üks suurimaid ohumärke ongi see, kui sa ei jaksa oodata paari tundi, et partnerist midagi kuulda.

Kui oled sõpradega väljas, kui sageli sa partneri nime vestluses mainid? Pole midagi imelikku, kui sul on temast mõni lõbus lugu rääkida. Aga kui jagad sõbrannadega ka kõige mõttetumaid fakte oma partneri kohta, siis see võib viidata, et sul on probleem. Kui märkad, et räägid teistele ka kõige tühisemaid asju, mida partner on teinud või öelnud, siis oled temast liiga sisse võetud.

Kui teie graafikud sobivad nii, et saate teineteist iga päev näha, siis see on ju lausa fantastiline. Ent ära saa tema peale pahaseks, kui ta aeg-ajalt teeb üksinda plaane. Sa pole tema elus ainus inimene. Tal on tarvis aega, et kohtuda ka oma pereliikmete ja sõpradega, täpselt nagu sinulgi. Kui sa ei suuda päevagi mööda saata ilma teda nägemata, siis võid olla temasse liiga kiindunud.

Ka natuke armukadedust on suhtes täiesti normaalne, aga kui sa muutud armukadedaks siis, kui ta veedab aega pereliikmete või sõpradega, siis on sul probleem. Armukadedus on suhte tavaline osa, kuid see ei tohiks sind enda alla matta. Kui kadedustunne tekitab sinus stressi, siis oled kas vale mehega koos või peaksid oma tundeid natuke analüüsima.

Kui tihti sa mehe pärast nutad? Mõned olukorras on nutmine normaalne, kuid mõnda olukorda saab ka vähem emotsionaalselt lahendada. Kui nutad iga kord, kui pead tema juurest lahkuma, isegi kui tead, et näed teda üsna pea uuesti, siis oled liiga kiindunud. Selle asemel, et endast välja minna, peaksid olema õnnelik, et saad temaga aega veeta ja et sinu elus on selline inimene.

Kui olete vaid nädala või kaks koos olnud ja sa planeerid juba pulmi, siis mõtled sa ilmselgelt liiga pikalt ette. On täiesti normaalne, et sa üritad ette kujutada, kuidas oleks partneriga koos elada ja pere luua, kuid ära oota, et ta sulle niipea abieluettepaneku teeb. Mõned inimesed kihluvad juba kuu möödudes, kuid enamikel võtab see kauem aega. Ära kiirusta asju tagant, muidu võid partneri eemale peletada.

Kui te pole teineteist tükk aega näinud, siis pole selles midagi imelikku, kui sa oled natuke kurb. Samas ei saa sa kogu oma elu vaid partneri ümber üles ehitada. Sa pead olema võimeline ka ilma temata elama. Kui usaldad oma õnne tema kätesse, siis võid lõpuks haiget saada. Kui tahad täisväärtuslikku elu elada, pead ise oma õnne eest vastutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles