McDonaldsis räppinud poisile kutsuti politsei

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald'si logo
McDonald'si logo Foto: SCANPIX

USAs Utah’ osariigis vahistati teismeline poiss selle eest, et ta esitas McDonaldsi kiirtoidukohas oma tellimuse räppides.

18-aastane Spenser Dauwalder ja tema sõbrad tellisid toitu räppides ja lasid endale iPodist taustaks muusikat, vahendab Orange.

Kui teenindaja palus neil tellimus normaalsel moel esitada või lahkuda, kordasid poisid oma räppi aeglasemalt.

Seepeale kutsus söögikoha juhataja politsei, kellele ta kurtis, et Dauwalder hakkas ähvardavalt käituma, kui personal teda ja ta sõpru teenindamast keeldus.

Noormees võeti vahi alla ja talle esitati süüdistus avaliku korra rikkumises, kuid turvavideo vaatamise järel vabastati ta süüdistustest.

Süüdistajate sõnul käitus noormees vihaselt, ähvardavalt ja lärmakalt ning kihutas parkimisplatsilt liiga kiiresti minema.

Kohaliku politsei esindaja ütles, et poiste räpp oli tegelikult päris andekas ning politsei kutsumise põhjuseks polnud mitte see, vaid nende hilisem käitumine.

Kohtus Dauwalderit kaitsnud advokaat Ann Boyle ütles, et tema arvates rikuti McDonaldsis ta kliendi sõnavabadust, mis kujutab endast tõsist põhiseaduse rikkumist..

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles