Kirsti Timmer: esimene abielu on jätnud kindlasti oma jälje, miks ma pole abiellunud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Mihkel Maripuu

Kroonika uuris raadio- ja telesaatejuhilt Kirsti Timmerilt, miks ta pole abiellunud Ilmar «Pisike» Pukiga, kellega on koos elanud 15 aastat.

«Minu jaoks pole abielu tähtis. Kui järele mõelda, siis võimalik, et minu esimese abielu pärast, mis kestis, kuni laps sündis. Äkki jättis see ebameeldiva mälestuse?» oletab Kirsti, kes oli paberite järgi abielus kolm aastat. «Toona oli abiellumine justkui sundseis – kui sünnitasid, aga ei olnud abielus, siis suhtuti väga halvasti. Kuid jah, minu esimene abielu on jätnud kindlasti oma jälje, miks ma täna abielus pole.»

Kirsti mõtleb, et pulmadele kuluva rahaga saab korda saata ka palju muud toredat ja ta ei näe kooselul halba maiku, nagu hoiaks kumbki ust lahti, et äkki tuleb parem. «Pigem sooviksin vabaneda perekonnanimest Timmer, sest mind ei seo sellega miski. Passis on mu perekonnanimi Valdstein-Timmer. Kui saaksin Timmeri sealt kuidagi ära, oleksin väga rahul.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles