Charlene Rennit Eestisse tagasi kolimisele ei mõtle

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlene Rennit - glamuurimodell, kes kolis Dubaisse piimamägesid ja pudrujõgesid.
Charlene Rennit - glamuurimodell, kes kolis Dubaisse piimamägesid ja pudrujõgesid. Foto: Erakogu

Särasilmne Charlene Rennit (26), kes Eestis oli pigem tuntud kui seltskonnakaunitar ning laulja, on tänaseks juba üle nelja aasta elanud ja töötanud Abu Dhabis. Eestit eelistab soojaga harjunud kaunitar külastada pigem suvisel ajal. Buduaar uuris, kuidas tal läheb ja mis tööd ta Abu Dhabis praegu teeb.

Charlene tunnistas, et tööd on tal palju ning ületundidest pääsu pole. «Töötan endiselt firmade kompleksis nimega Elite RMC turundusjuhina. Firmale kuuluvad paljud siinsed tipprestoranid, klubid, lounge’id, hotell ja palju muud. Lisaks teen ka konsultatsioonipõhist projektijuhtimist ning õpin araabia keelt. Eluolu üle kurta ei saa, muidugi tööd on meeletult palju, aasta viimased kuud möödusid 16-18 tunniste kontoripäevadega, seega tunnen, et nüüd on vaja natuke rahulikumalt kõike võtta, et tervisele ei hakkaks. Loodan, et suudan nüüd uuel aastal kõik paremini balansis hoida,» tõdeb Charlene.

Viimati väisas Charlene Eestit 2013. aasta mais ning enne uue suve saabumist ta kodumaale väga ei kipu ka. Seda, kas ja millal ta Eestisse tagasi kolib, kaunitar ei tea. «Eelmine aasta oli töö tõttu küll üsnagi stressirohke, kuid mitte midagi nii tõsist, et muutustele või kolimisele mõtlema hakata.»

Kui nädala sees teeb Charlene tööd ning puhkuseks aega pole, siis nädalalõppudel katsub ta alati midagi lõbusat ette võtta. «Mulle meeldib väga sõpradega nädalavahetuseks linnast eemale saada, külastame näiteks mõnda huvitavat saarekest, farmi, käime hobustega ratsutamas, seikleme kõrbes. Näiteks 2. jaanuaril läksime sõpradega Liwa kõrbesse, kus paari päeva jooksul Saudi Araabia ning Omaani külje all asuvas Empty Quarteris ringi rallisime,» nendib Charlene.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles