Pommuudis! Kati ja Jaani maja pandi müüki!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõõrumaa korraldas James Bondi afteka US Galeriis.
Kati Toots ja tema tappev dekoltee
Sõõrumaa korraldas James Bondi afteka US Galeriis. Kati Toots ja tema tappev dekoltee Foto: Viktor Burkivski

Kollases meedias on plahvatanud pomm - keegi pani perekond Tootside Keila-Joa häärberi 1,65 miljoni euro eest müüki!

Kinnisvaraportaalis City24.ee rippus veel eile üleval Kati ja Jaan Tootsi luksusliku Keila-Joa eramu müügikuulutus, mille asukoht, kui ka fotod kattusid Tootside uhke eramuga. Ka kinnitas maja külastanud  Õhtulehe allikas, et tegu on Tootside koduga.

Müügipakkumise edastajaks oli märgitud keegi Karin Litau ettevõttest Luxury Living. Eramu täpset aadressi  müügikuulutuse juurde siiski märgitud.

Eile südapäeva paiku Õhtulehe reporteri telefonikõnele vastates ja oma uhke häärberi müügi kohta küsimusi kuuldes oli Jaan üllatunud ja kinnitas, et maja pole kindlasti kohe müügis. Tund aega hiljem on ka müügikuulutus City24 portaalist kadunud. Kati Toots ei vastanud päeva jooksul ei kõnedele ega sõnumitele.

Kati ja Jaani eramu andmed müügiportaalis:

Maja uus ja modernne, pindalaks 430 ruutmeetrit. Avar basseini- ja saunaruum, mille klaasseinast avanevad vaated merele ning maja ümbritsevale kaunile loodusele. Maja kinnistu piirneb liivase ranna ja merega, merepõhi liivane. Hind 1 650 000 eurot. Lisatud ka hulk kauneid pilte nii maja seest, kui ka väljast.

Vaata ka videot Kati ja Jaani võlumajast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles