USA selgeltnägijate 25 ennustust 2014. aastaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA selgeltnägijate 25 ennustust 2014. aastaks
USA selgeltnägijate 25 ennustust 2014. aastaks Foto: SCANPIX

USAs Denveris tegutseb grupp kuulsaid selgeltnägijaid, kes ennustasid, mis sel aastal toimuda võib.

Järgnevad 25 ennustust ei ole tähtsuse järjekorras, edastab examiner.com.  

Naised saavad elektroonilise käepaela, mis näitab, millal on parim aeg rasestumiseks. See aitab paremini pere planeerida.

Briti kuninganna Elizabeth loobub troonist. Ei ole selge, kas ta teeb seda tervislikel või mõnel teisel põhjusel. Võimalik, et ta kaasa prints Philip sureb ning ta loovutab selle tõttu krooni ja trooni.

Tekib uus kinnisvaramull, mis lõhkeb hetkel kui inimesed arvavad, et kinnisvaraturg on taastunud.

USAs on selle aasta kevadel mitu laastavat tornaadot.. Need on tavalisest rohkem põhjapool ning nad külvavad hävingut ja surma.

Arstid leiavad, et energia mängib inimese tervises tähtsat rolli. Energiate liikumisega arvestamine aitab diagnoosida ka varasemalt diagnoosimatuid haigusi. Tegemist on uue ajastu energiaga inimkehas. Energianihkeid saab ravida vaid energeetiliselt.

USA Keskläänes leiavad aset maavärinad ning Mississippi jõgi võib selle tõttu oma voolusängi muuta.

Põhja-Californias leiab ajavahemikul 12. – 16. mai 2014 aset maavärin, mille epitsenter on Oaklandi lähedal. Selle maavärina võimsus on kaheksa magnituudi.

USA asepresident Joseph Biden saab 2014. aastal rohkem võimu ja võib hakata varjutama president Barack Obamat. Ta tipppäevad on 20. juulist kuni 10. augustini ning eriti aga 1. – 6. augustini.

USA Keskläänt tabab kuiva- ja kuumalaine, mis mõjutab saaki ja seega ka toiduainete hindu kogu maailmas. 

Paavst satub psüühilisse ohtu. Ta avaldab mingi tähtsa asja kohta tõe ning ta lähikond on selle tõttu ärevil.

Rahvusvahelises Kosmosejaamas (ISS) leiab aset ohuolukord, mis nõuab astronautide kohest evakueerimist. Kõik päästetakse, kuid inimelude kaotusele ollakse üsna lähedal.

Austraalia Sydney ooperimaja saab looduskatastroofis rängalt kannatada.

Põhja-Korea raketid tabavad Jaapani tühermaad. Häving on minimaalne ja keegi ei huku, kuid maailm koondub aina enam selle paariariigi vastu.

Lähis-Idas kerkib esile uus poliitik, kes hakkab aina tähtsamat rolli mängima. Temast saab ka Lähis-Ida, Pärsia lahe piirkonna ja lääneriikide vaheliste rahuläbirääkimiste põhijuht.

Indias leiab aset massiivne üleujutus, milles hukub massiliselt inimesi.

USA loodeosas leiavad selle aasta suvel aset laiaulatuslikud maastikupõlengud, mida ei suudeta pikka aega kustutada.

NASA paljastab, et neil on kindlad andmed Marsi elu kohta.

Maavälise elu otsingute organisatsioon SETI teatab, et said selge signaali teises päikesesüsteemis asuvalt planeedilt.

Üha enam hakkavad levima niinimetatud pilveteenused, mis samas paljastavad miljonite isikute kohta käiva informatsiooni.

2014. aastal tekib kogu maailmas toiduohutuse probleem puu- ja juurviljadega.

USA kuulsast Smithsonian instituudist varastatakse väärtuslik aare, mis asendatakse võltsinguga. Tegemist võib olla vääriskiviga, mis on instituudi muuseumis näitusel.

Egiptuse antiigiameti endine juht ja arheoloog Zahi Hawass kolib läände. Ta avaldab seal artikleid Egiptuse arheoloogiliste leidude kohta, kaasa arvatud selle kohta, et Giza püramiidide ja sfinksi all on palju salakambreid.

Haitit tabavad jälle looduskatastroofid, mille tõttu sealne rahvastik kahaneb kümnendiku võrra. Nagu neli aastat tagasi aset leidnud maavärina ajal, jääb ka nüüd rahvusvaheline abi hiljaks, sest abisaadetiste lennukitel ei ole võimalik saarele maanduda.

Kesk-Ameerikas leiab suure spordisündmuse ajal aset paanikaintsident, kuna kahtlustatakse terrorirünnakut. Palju inimesi hukkub.

USA selgeltnägijad soovitavad 2014. aastal vaadata inimestel sissepoole ja tegeleda rohkem iseendaga. Maa energiad on muutunud ja inimkond liigub suurema vaimsuse ja vabaduse suunas.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles