Elmari Aastalaul 2013 on «Et uus saaks alguse»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel ja Mart Normet pärast Eurovisiooni finaali pressikeskuses.
Birgit Õigemeel ja Mart Normet pärast Eurovisiooni finaali pressikeskuses. Foto: Mihkel Maripuu

Raadio Elmar kuulajad valisid traditsiooniliselt aasta kõige parema laulu nende lugude seast, mis aasta jooksul teistest pikemalt Elmari edetabeli esikohal vastu pidasid.

Seekord oli neid laule koguni kaheksa ja võitjaks osutus laul, millega Birgit Õigemeel ka Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel esindas - Mihkel Mattiseni ja Silvia Soro kirjutatud laul pealkirjaga «Et uus saaks alguse».

Teise koha saavutas lõppeval aastal võimsa taastulemise teinud Marju Länik lauluga «On 1 meil hing» ning kolmandale kohale jõudis Grete Paia esitatud laul «San Sebastiano».

Birgit oli võidu üle väga rõõmus ja üllatunud. Ta rääkis raadio Elmar kuulajatele sellest, kuidas laul temani jõudis ja et seda lugu on ta jõudnud laulda juba sadu ja sadu kordi. Samuti rääkis Birgit, et tema enda jaoks on lõppenud aastal Eesti artistidest suuremaid muusikaelamusi pakkunud Ott Lepland, Vallatud Vestid, Põhja-Tallinn ning Koit Toome. Birgit sõnul meeldib talle kodumaine muusika väga ja ta kuulab seda oluliselt rohkem kui välismaa hitte.

Elmari Aastalaul 2013 esikaheksa sai alljärgnev:

1.     Birgit Õigemeel «Et uus saaks alguse»

2.     Marju Länik «On 1 meil hing»

3.     Grete Paia «San Sebastiano»

4.     Põhja-Tallinn «Meil on aega veel»

5.     Mikk Saar «Me armastame Eestit»

6.     Grete Paia «Päästke noored hinged»

7.     Koit Toome «Võitleja»

8.     Traffic «Maailmaparandaja»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles