Kuus suhteviga, mida ei tasuks aastavahetusel teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled vallaline, abielus, lahutatud või lihtsalt suhtes - pühadestress võib igat naist mõjutada. Kingitused, toiduvalmistamine, külalistele meelelahutuse pakkumine... Just siis, kui taipad, et jõulud on läbi ja saab rahulikumalt hingata, koputab uksele aastavahetus ning tunned, kuidas stressitase hakkab uuesti tõusma.

Aastavahetuses on midagi, mis meile mõjub ja mis meid pimestab. Sageli langetatakse peomelus valesid otsuseid, eriti just suhete vallas. Milliseid vigu ei tasuks aastavahetusel teha? Yahoo! Shine teab vastuseid.

Eksiga kohtumine

Mingil põhjusel kipuvad naised pühade ajal taas eksidega ühendust otsima. Jõuludes ja aastavahetuses on midagi, mis paneb meid vanade partneritega sidet otsima. Mõtleme minevikule ja eksile ning tekib küsimus: miks ka mitte? Pikema analüüsi tulemusel selgub, et tegelikult läksite te lahku tühisel põhjusel ja võiks ju uuesti proovida.

Armusuhe kolleegiga

Jõulu- ja aastavahetuspeod on lõbusad, kuid need võivad hiljem tööl ebamugavaid olukordi tekitada. Ürita firmapidudel alkoholi tarbimist piirata, et sa purjuspeaga halbu otsuseid ei langetaks.

Facebookis oma kaaslase «jälitamine»

Ühe uuringu käigus tehti kindlaks, et 82 protsenti naistest jälgivad Facebookis potentsiaalse partneri tegemisi. Ent see tekitab ainult probleeme ja draamat. Tee endale teene ja hoia mehe Facebooki kontost eemale. Võid näha pilte, kus ta on mõne teise naisega ja see tekitab alati vaid negatiivseid emotsioone. Tegelikult võib see olla vaid tema sugulane, keda ta fotol kaisutab.

Surematu armastuse kuulutamine

Aastavahetusel on kombeks südaööl partnerit suudelda, sest see toob head õnne. Naised kipuvad peo ajal emotsionaalseks muutuma ning mõtlevad oma suhtele ja eelnevale aastale. Kuigi mineviku analüüsimine on kasulik ja tervitatav, ei tohiks lasta end sellel päris hulluks muuta. Ära kuuluta kõigile oma surematut armastust kallima vastu. Ära palu tema kätt. Ära esita ultimaatume. Need tunded tulenevad kõik šampusest!

Mehele surve avaldamine

Kui sugulased saavad pühade ajal kokku, siis võivad suhtes olevad inimesed tunda survet abielluda. Vallalistele avaldatakse survet aga kiiremas korras partner leida. Vanavanemad uurivad, kas teil on juba lastesaamisplaane ja teevad pidevalt vihjeid sel teemal. Me tunneme seda survet ja võime hakata oma mehele survet avaldama. Ent see pole õige viis, kuidas abieluettepanekut saada.

Liiga suured ootused

Leidub naisi, kes iga aasta unistavad, et saavad jõulud mööda saata romantilise partneri seltsis. Nad kujutavad ette, kuidas jõulude ajal on nende kõrval keegi, keda kallistada ja aastavahetusel keegi, keda suudelda. Paljud naised on veendunud, et taolised ootused on reaalsed. Tegelikult võime neis Hollywoodi filme süüdistada. Me võime küll unistada, ent samas peaksime hetkes elama, ootama kannatlikult oma õnnelikku lõppu ning mitte kurvastama, kui pole siiani õiget partnerit leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles