Lõõgastumine brittide moodi – vannivesi 39 kraadi, Adele`i muusika ja aktiivne suhtlemine

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõõgastumine brittide moodi – vannivesi 39 kraadi, Adele`i muusika ja aktiivne suhtlemine
Lõõgastumine brittide moodi – vannivesi 39 kraadi, Adele`i muusika ja aktiivne suhtlemine Foto: SCANPIX

Suurbritannias vannitoatarbeid müüva Bathstore firma lasi teha uuringu brittide vanniskäigu harjumustest.

Uuring näitas, et britid on keskmiselt vannis 27 minutit ja 12 sekundit, vee temperatuur on 39 kraadi ning kuulatakse lauljanna Adele´i palasid, kirjutab Daily Mail.

Lisaks põleb vannitoas vähemalt üks küünal.

Iga seitsmes küsitletu kuulab vanniskäigu ajal Adele`i. Samas tegeldakse ka sel ajal mitmesuguste ülesannetega nii mobiiltelefonis kui tahvelarvutis.  

Vaadatakse e-kirju, makstakse internetis makse ning šopatakse. Samuti ei saada vannis olles üle ega ümber sotsiaalmeediast. Iga viies britt kasutab siis Facebooki, Twitterit ja Instagrami.

Rohkem kui veerand vastanutest ehk 28 protsenti helistavad vannis olles pereliikmetele, sõpradele ja kolleegidele.

«Kuigi inimesed lähevad sooja vanni, et lõõgastuda, tegeletakse ka sel ajal argipäevaste asjadega,» lausus uuringu läbi viinud firma esindaja Claire Bayliss.

Uuring paljastas ka selle, et 22 protsenti vanninautijatest tarbib sel ajal ka alkoholi. 44 protsendil ei olnud probleemi, kui vannis oli neil ka kaaslane. Kuus protsenti aga armatses vanniskäigu ajal.

«Tundub, et sotsiaalelu tuleb kaasa ka vannituppa. Soe vann peaks olema enda täielikuks välja lülitamiseks, kuid nii see ei ole,» selgitas Bayliss.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles