Lauri Saatpalu ja Peeter Rebane eksklusiivsel kontserdil uute lugudega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dagö oma viimasel kontserdil enne vaheajale minekut Tallinnas Rock Cafés novembris 2008
Dagö oma viimasel kontserdil enne vaheajale minekut Tallinnas Rock Cafés novembris 2008 Foto: Liis Treimann

Reedel Linnateatri Põrgulaval esitatlusele tulev uus repertuaar tähendab seda, et Dagö on elus, kuid tegu pole veel bändi uue kokkutulemisega.

«Dagö kokkutulemiseks seda kontserti siiski pidada ei saa, kuigi esitame reedel mõne uue loo oma järgmisel aastal ilmuvalt plaadilt,» hoiab bändi laulja ja sõnade autor Lauri Saatpalu järgmisi kaarte, mida kontserdilaval välja mängida, veel enda käes.

 

Sellise kavaga, kus ka mitmed varasemad hitid esitusele tulevad, kostitavad muusikud publikut ühekordselt, järgmisel korral on uusi lugusid plaanis esitada juba uuenenud koosseisus. Põrgulava plussidena märgib Saatpalu, et see on üsna suur saal – 198 kohta –, ning et Linnateater on alati nende suur sõber olnud. Muusikud kasutavad võimendust, et saunde paremini välja tuua.

 

Saatpalu ja Rebane on kahekesi kontserte andnud juba viimased neli aastat, reedel esitatakse endaga seotud lugusid nii muusikas, kui jutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles