Sarah Jessica Parker ei kavatse oma «nõiakäsi» opereerima minna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker Foto: SCANPIX

Näitlejanna Sarah Jessica Parker on šokeeritud väidetest, justkui sooviks ta oma «koledaid» käsi iluoperatsiooniga parandada.

48-aastane staar rääkis sotid selgeks kolmapäeval Andy Coheni saates «Watch What Happens Live».

«Hiljuti lugesin ühte tablodi ning see oli väga õel number, mis keskendus sellele, kuidas teatud inimesi vihatakse ja kui halvad nad on. Mõtlesin, et jumal tänatud, vähemalt mina pääsesin sellest,» rääkis Parker.

«Ja siis pöörasin ma lehekülge ning seal oli artikkel, kui koledad mu käed on ja et ma peaksin iluoperatsioonile minema. See ka, et ma juba käisin või kaalun opile minemist. Lugu illustreeris eriti kole joonistus mu «nõiakätest».»

Absurdne väida ajas näitlejannal südame pahaks.

«Sõna otseses mõttes istusin autos ja tundsin iiveldust. Kuid siis mõtlesin: «Tõsiselt ka? Nii madalalt?» Kas tõesti väärivad inimeste ihuliikmed sellist ründamist... See oli nii naeruväärne ja pöörane. Lõpetan jutu sellega - mulle meeldivad mu käed väga,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles