Shia LaBeouf: «Indiana Jones» kukkus meil halvasti välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik»
Kaader filmist «Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik» Foto: Internet

Näitleja Shia LaBeouf avaldas arvamust, et seiklusfilmi «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» meeskond tegi halba tööd.

LaBeouf promos Cannes'is oma uut filmi «Wall Street: Money Never Sleeps», mis on samuti järg kunagisele klassikule, kirjutas Los Angeles Times.

«Tunnen, et rikkusime pärandi, mida inimesed armastasid ja hindasid,» sõnas 23-aastane staar ja lisas, et pidi seetõttu uues filmis eriliselt pingutama. «Kui peaksin seda veel korra tegema, on mu karjäär läbi.»

LaBeouf arvas, et ei suutnud «Indiana Jonesis» veenda inimesi, et ta on action-kangelane, kes ta olema pidi.

«Liaanide otsas ahvi kombel hüppamise võib ju lavastaja või stsenaristi süüks ajada, kuid näitleja töö on see ellu viia ja toimima panna, millega mina hakkama ei saanud. Nii et see oli minu süü. Lihtne,» selgitas ta.

LaBeouf ütles, et oleks võinud vait olla, kuid film ei lollitanud niikuinii kedagi: «Ma usun, et publik on üsna arukas. Nad taipavad, kui sa oled läbi kukkunud. Ja kui sa ei suuda seda tunnistada, miks peaksid nad sind järgmine kord usaldama?» Näitleja sõnul polnud filmiga rahul ka peategelast kehastanud Harrison Ford.

LaBeouf ei kartnud otsekohene olla hoolimata heast sõprusest lavastaja Steven Spielbergiga.

«Tõenäoliselt ta helistab mulle. Kuid ta peab seda teadma. Ma armastan teda. Meie sõprus ületab töösuhet. Uskuge mind, tunnen teda piisavalt, et teada, et ma pole seda rääkides üle piiri läinud. Ta on palju head tööd teinud ning tal pole mingit vajadust ühe filmi pärast haavuda. Kui põrud, siis põrud,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles