Kõige rängemad eksimused, mida uue seksuaalpartneriga tehakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockbrokerXtra by Monkeybusiness / PantherMedia / Scanpix

Madratsitootja Ergoflex tellis uuringu, et selgeks teha, mis on kõige ebameeldivamad asjad, mida uus partner voodis teeb. Üllatuslikult tuleb välja, et suurim patt on liigne õrnutsemine. See on uuele partnerile isegi ebameeldivam kui vali röhatus või kõhugaaside väljutamine.

Uue partneri ebameeldivamate tegude nimekirja koostamiseks küsitlesid sotsioloogid sadu mehi ja naisi. Kõige üllatavamaks osutuski edetabeli tippu jõudnud liigne õrnutsemine, vahendab Genius Beauty.

Selgub, et esimese vahekorra ajal uue partneriga hellusi ei sallita. 41 protsenti vastanutest leidis, et liigsed kallistused ja õrnutsemine jätavad halva mulje. Äparduste edetabeli teisele kohale jäi must voodipesu (36 protsenti). Sellele järgnesid partneri norskamine pärast vahekorda (33 protsenti) ja vali röhitsemine või kõhugaaside väljutamine (26 protsenti).

Küsitluses osalenutel paluti nimetada ka teisi veidrusi seoses oma seksuaalpartneriga. Vastustes nimetati võõra naise aluspükste leidmist padja alt, 30 erineva seksimänguasja kasutamist vahekorra ajal, seksi joogamatil ja magamist magamiskottides.

Mis teeb voodis aga kõige rohkem rõõmu? 40 protsenti märkis selleks puhta voodipesu. Teisele kohale jäi hommikusöök voodis (35 protsenti) ning kolmandale piisav laiutamisruum voodis (30 protsenti). Nõnda võib eeldada, et filmides nähtud romantiline kaisutamine öö läbi kõigile ei meeldigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles