Põhjuseid, miks mehed heade naiste juurest põgenevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi paljud mehed väidavad, et tahaksid leida oma elus seda üht ja õiget partnerit, räägivad nende teod teist juttu. Veelgi enam – tundub, et mõned lausa põgenevad partneri juurest, kuigi viimane oleks neile heaks kaaslaseks. Miks mehed heast asjast loobuvad?

Yahoo! Shine reastas mõned põhjused, miks mees võib hea naise juurest ära minna.

Ta kardab, et jääb millestki ilma. Paljudele meestele tundub, et neilt võetakse vabadus, lõbusad õhtud semudega või midagi muud, kui nad naisega suhte loovad. Nad ei mõista, et naise armastus annaks nende elule tegelikult niivõrd palju juurde.

Ta kardab seda, mida ta sõbrad võivad öelda. Kui sinu jaoks on olulisem see, mida su sõbrad arvavad kui see, mida su naine arvab, siis sa pole veel küpseks suhteks valmis. Vastab tõele, et kõigile pole võimalik meele järgi olla, aga kui teie suhe liigub abielu suunas, peaks naine olema sinu jaoks semudest tähtsam.

Ta usub stereotüüpe. Mõni mees on veendunud, et kõik naised on kullakaevajad, kes jahivad vaid mehe vara. Probleem on selles, et seda usuvad ka need mehed, kel pole hinge taga erilist vara, mida naine võiks himustada. Kõik naised ei ole huvitatud lahutusest ja mehe vara pooleks jagamisest.

Naine tahab, et sa oleksid iseenda parim versioon. Hea naine muudab sind paremaks. Ta julgustab ja inspireerib sind, et sa oleksid parem mees. Ära lase sellel end ära hirmutada.

Ta kardab haiget saada. Maailmas on palju ilusaid, tarku, intelligentseid naisi, kellega paljud mehed võiksid õnnelikuks saada, kui nad ainult julgeksid esimese sammu teha. Naistele meeldivad mehed, kes ei karda neile läheneda.

Teda ei ümbritse edukad suhted. Ära lase sellel end heidutada, mis toimub sinu ümber või mida sa suhetest kuulnud oled. Kui teised inimesed lahutavad, ei tähenda see tingimata, et sina sama tegema pead. Kui lahutus või lahkuminek on midagi, mida sa kardad, veendu, et kasutaksid suhtes õiget tööriista – suhtlemist – selle vältimiseks.

Ta kardab, et naine hakkab teda muutma. Tõesti, mõned inimesed arvavad, et nad on võimelised teisi muutma, kuid mõnel juhul on muutused positiivsed. Sa peaksid alati püüdlema selle poole, et olla iseenda kõige parem versioon, eriti siis, kui abielu ja lapsed on mängus. Ära karda muutuseid. Kui muutused teevad sinust parema mehe, tervita neid, mitte ära põgene nende eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles