Modellisaate kohtunikud tegid üllatava otsuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika
Monika Foto: Henri Siht

Kanal 2 saatest «Eesti tippmodell» ei lahkunud seekord keegi.

Kuus võistlustulle jäänud tüdrukut naasid suurest linnast ning nüüd pidid nad kummikud jalga tõmbama ja maale sõitma, kus neid ootas ees hirmutav väljakutse.

Esimeseks ülesandeks oli kõndimine võbiseval poodiumil keset vett. Modelle üllatati eriti tähtsate külalistega, kelleks olid nende endi pereliikmed.

Tüdrukud lasid emotsioonidel võimust võtta ning riietevahetusel jäi professionaalsus tagaplaanile.

Arni oli perekonnaga kohtumise üle äärmiselt elevil, kuid teda tabas valus pettumus - poodiumil kõndides ta lähedasi ei märganud. «Ma ei hakka nutma... Kui ei tulnud, siis ei tulnud,» hoidis Arni pisaraid tagasi. Selgus, et tema ema oli Soomes ja ei saanud tulla.

Teises ülesandes viidi tüdrukud päris põllu keskele. Nad pidi traktorite tasutal etendama mõisapreili ja talupoisi keelatud armastust. Tüdrukud said selga ehtsad haute couture kleidid Eesti disainerite loomingust.

Kui Kairi võttis meesmodelliga pildistamist vabalt, siis Kristine oli üsna krampis, sest ta kartis, mida tema poiss-sõber sellest arvab. Monika oli pildistamisel natuke kohmetu ja Arni tunnistas algus, et pelgab natuke. Pärast pildistamist ütles ta, et talle meeldis ja tahaks veel seda teha.

Sandra arvas, et ta ei saa päris täpselt aru sellest loost, mida ta etendama peab. «Minu meelest on ta mingi seitse või kaheksa kümne punkti skaalal. Tal ei jää midagi vajaka, aga ta pole päris sada protsenti ilus, keda ma kohe vaataks nagu... noh... kuidas ma ütlen...,» läks Sandral meesmodelli kirjeldades mõttelõng sassi.

Kohtunike hinnangul sai seekordsel fotosessioonil kõige paremini hakkama Sandra. Järgnesid Kristine, Olga ja Kairi. Viimasteks jäid Arni ja Monika. Kohtunikud otsustasid mõlemale anda uue võimaluse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles