Levinumad vead, mida naised kohtingutel teevad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sa oled veel vallaline ja otsid hingesugulast, siis peaksid äkki üle vaatama selle, kuidas sa kohtingutel meestega käitud. Võimalik, et teed alateadlikult vigu, mille tõttu sa pole veel oma unelmate meest leidnud.

Sageli naised ei mõista, kuidas lihtsad teod võivad olla otsustavad. Vaata järgmisi levinud vigu ja mõtle, kas oled ise kunagi mõnda neist teinud, kirjutab iDiva.

Lased mehel oodata. Kes iganes sulle ütles, et moodne hilinemine ei tee paha, jäi ilmselt ise ka teisest kohtingust ilma. Kuigi arvatakse, et naised on suured hilinejad, ei vasta see stereotüüp päris tõele. Ürita kohtingule õigel ajal jõuda, siis mees näeb, et ta on sinu jaoks oluline ja sa väärtustad tema aega.

Oled liiga paljastavalt riides. Võib-olla tahad välja näha kui Beyonce või Rihanna, et mehele muljet avaldada. Kuid kahjuks ei sobi kõigile naistele liialt paljastavad rõivad. Pealegi võib see jätta mulje, et sa oled meeleheitel. Tegelikult peaksid nägema vaeva, et näha ilus välja riietes, mis on seljas mugavad.

Kannad liiga tugevat meiki. Kui paljastavad riided tuleks koju unustada, siis sama kehtib ka meigi kohta - ära sellega liiale mine. Pole mingi üllatus, et tahad endast head muljet jätta, aga liigne meigikiht võib mehe lihtsalt minema hirmutada. Teisest küljest ei tähenda see, et peaksid täitsa palja näoga minema. Ürita leida kuldne kesktee.

Näljutad ennast kohtingul. Paljude noorte naiste jaoks on see levinud probleem. Ära mine toiduga liiale ja ära näljuta end. Paljudele meestele meeldivad kurvikamad naised. Peale selle - te olete ju kohtingul, mees tunneks ebamugavust, kui ta peaks üksinda sööma.

Räägid teistest meestest. Tahad uut meestuttavat kohe armukadedaks ajada? See on liialt vanamoodne käitumine, mis enam ei toimi. Kui hakkad mehele oma eksidest rääkima, siis see tekitab temas tõenäoliselt vastumeelsust. Kui sulle see mees tõesti meeldib, siis näita talle, et pead teda eriliseks ja räägi temast, mitte teistest meestest.

Käitud kellegi teisena. Muusik Kurt Cobain on kunagi öelnud: «Kui tahad olla keegi, kes sa pole, raiskad seda inimest, kes sa oled.» Meestele meeldivad naised, kes suudavad endaks jääda. Ära ürita olla keegi teine vaid selleks, et talle muljet avaldada. See pole lõbus ei sinu ega tema jaoks, rääkimata sellest, et see on põhimõtteliselt sama hea kui valetamine.

Saadad valesid signaale. Kehakeel võib mõnikord rohkem reeta kui sõnad. Veendu, et su keha valesid signaale välja ei saadaks, sa ei taha ju jätta muljet, et oled odav ja lihtne saak. Ole stiilne ja kontrolli end.

Oled negatiivne. Sul võib olla madal enesehinnang või sulle lihtsalt meeldib kogu aeg viriseda, aga pidevalt halvas tujus olemine võib saada otsustavaks. Kui sulle tundub, et sa oled kogu aeg ainult negatiivne, otsi professionaali abi või proovi mediteerimist. Kui sa ise endale ei meeldi, siis ei meeldi sa ka teistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles