«Kiired ja vihased 7» valmib, kuid võib hilineda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Walker ja Vin Diesel filmi «Fast and Furious 7» võtetel
Paul Walker ja Vin Diesel filmi «Fast and Furious 7» võtetel Foto: Vin Diesel / Facebook

«Kiired ja vihased 7» võtted olid näitleja Paul Walkeri surma ajal tänupühade tõttu katkestatud, kuid filmistuudio Universal bossid kogunesid väidetavalt pühapäeva hommikul, et arutada filmi tuleviku üle.

Filmitegijad seisavad silmitsi võimaliku hilinemisega, kuid asjaga kursis olev allikas rääkis väljaandele The Hollywood Reporter, et linateost ei jäeta avaldamata.

Walker ja ülejäänud osatäitjad pidid pühapäeval Atlantasse naasma, et «Kiired ja vihased 7» võtteid jätkata. Tegevust jätkatakse kõige varem teisipäeval.

Režissöör James Wan ja Universali juhid pidasid pühapäeval konverentskõne arutamaks, kas film on vaja ümber kirjutada ja kuidas jätkata nii, et see oleks austav Walkeri surma suhtes.

«Kiired ja vihased 7» pidi ilmuma 2014. aasta juulis, kuid nüüd on see ebatõenäoline. Filmi tehakse väga kiires tempos - see oli üks põhjustest, miks eelmine režissöör Justin Lin uue filmi tegemisest loobus - ning igasugune ootamatus tähendab hilinemist. Lisaks võib keeruliseks osutuda filmi turundus, sest Walker hukkus taolises edevas autos, nagu nendes filmides sageli näha on.

Allikate sõnul on suurem osa uuest linateosest juba purgis, ehkki jaanuaris pidid Walker ja ülejäänud osatäitjad Abu Dhabisse sõitma ja lisastseene filmima.

40-aastane Walker oli «Kiirete ja vihaste» võtetel meeskonna lemmik ning tema surm šokeeris kõiki. Walker istus kõrvalistmel, kui tema hea sõbra, endise võidusõitja Roger Rodase juhitud Porsche GT laupäeval Los Angeleses vastu puud sõitis ja põlema süttis. Mõlemad mehed hukkusid.

Filmistuudio ei soovinud «Kiirete ja vihaste» tulevikku veel kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles