Peaaegu pooled naistest keelduvad ostmast õiges suuruses pükse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mis on esimene asi, mida sa koju jõudes teed? Kui esimese asjana tõmbad jalast oma liibuvad teksased, et end mugavamalt tunda, siis sa pole üksi.

Suurbritannias läbi viidud uuring näitas, et 42 protsenti naistest eelistavad kanda teksaseid, mis on neile numbri võrra väikesed, kirjutab iVillage.

Peaaegu kõik uuringus osalejad - 87 protsenti - tunnistasid, et kannavad teksaseid vähemalt korra nädalas. Enam kui 50 protsenti naistest sõnas, et nende garderoobis on olemas liibuvad teksased, mis neile hetkel küll jalga ei lähe, kuid loodetavasti saab neid tulevikus taas kanda.

Muidugi võib vales suuruses pükste soetamise põhjuseks olla ka see, et õiges suuruses pükse on suhteliselt raske leida. Koguni 58 protsenti naistest lausus, et neil on pidevalt raskusi kenade teksaste leidmisega.

Kujutluspilt sellest, kuidas naine on selili voodil ja üritab meeleheitlikult kitsaid pükse jalga tirida, ei paista meid veel rahule jätvat, kuigi on teada, et liialt kitsaste pükste kandmine ei mõju tervisele hästi. Loe selle kohta täpsemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles