Kurb: Maia Vahtramäe ei suutnud Whitney pähklit läbi hammustada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksas saade, Maia Vahtramäe
«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksas saade, Maia Vahtramäe Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksandas saates kehastas Maia Vahtramäe Whitney Houstonit ja laulis lugu «I Will Always Love You».

Olav Osolin: «Mul jäi selline mulje, et see pähkel oli päris kõva ja sa tegid selle pähkli enda jaoks veel keerulisemaks. See ülesehitus oleks võinud selle saate jaoks olla lihtsakoelisem, lihtsalt meloodiaga peale, ilma a cappella osata ja nõnda edasi. Sa oleks võibolla end paremini tundnud.

Praegu oli õhus see, et kuna kogu energia läks selle peale, et kas sa laulad selle ära nagu Whitney Houston või mitte ja kuna kõik seda eeskuju teavad, siis seal oli kogu aeg see küsimärk. Ja see polnud päris naelapea pihta. Selles osas muidugi natuke kurb.

Ma kujutan ette, et sa planeerisid seda nii, et me kõik hüppame püsti ja nii nagu miljonid tüdrukud on peegli ees lauldes ette kujutanud, kuidas saal püsti tõuseb. See hetk jäi nüüd tulemata. Aga julgustükk oli muidugi kõva.»

Lugu: Whitney Houston «I Will Always Love You» / Album: «I Will Always Love You: The Best of Whitney Houston», Sony Music Entertainment. Laulu «I Will Always Love You» leiad iTunesist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles