Kaheksa naeruväärset seksimüüti purustatud!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seks on igal ajal väga kuum teema. Samas on see ka äärmiselt igapäevane asi. Kui «kogemustega» seksiharrastajad aeg-ajalt oma näpunäiteid jagavad, siis kahjuks leidub ka neid inimesi, kel pole niivõrd põhjalikke teadmisi ja kelle nõuanded võivad teisi pigem eksiteele viia.

Seksi kohta liigub mitmeid müüte, mõned neist on lausa naeruväärsed. iDiva otsis välja kõige levinumad seksimüüdid, mida ei tasuks kindlasti uskuda.

Müüt: meestel on rohkem seksuaalseid tunge kui naistel
Fakt: meedia ja ühiskond võivad seda küll niiviisi kujutada, aga olgem ausad - naisi erutab seks täpselt sama palju kui megi. Kui oled siiani arvanud, et mehed on 24/7 valmis vahekorda astuma, siis tõde on tegelikult see, et meestel ilmneb igapäevaselt libiido langusi samamoodi nagu naistel.

Müüt: kondoom muudab seksi vähem nauditavaks
Fakt: see teooria ei vasta üldse tõele. Kui sa oled erutunud, siis on seks kondoomiga sama nauditav kui ilma.

Müüt: kõigil naistel on G-punkt
Fakt: igal naisel on tõepoolest G-punkt olemas, kuid see ei tähenda, et kõigi õrnema soo esindajate G-punkt oleks erogeenne piirkond. Selle asemel, et raisata aega G-punkti otsingutele, keskendu parem teistele erogeensetele piirkonadele nagu rinnad, kael, selg ja reite siseküljed.

Müüt: kui seksida menstruatsiooni ajal, siis pole võimalik rasestuda
Fakt: kuigi «päevade» ajal on väiksem võimalus rasestuda, ei tähenda see, et see oleks võimatu. Spermatosoidid võivad su kehas veel mitu päeva elusana püsida.

Müüt: teatud seksiasendid määravad selle, millisest soost laps sünnib
Fakt: see arvamus on täiesti vale. Paljud usuvad, et teatud seksiasendite abil saab määrata, millisest soost laps sünnib. Ent see pole võimalik.

Müüt: kui vahekord katkestada, pole võimalik rasedaks jääda
Fakt: kui sa seda siiani veel ei teadnud, siis ka eelspermast on võimalik rasedaks jääda. Seega peenise välja tõmbamine vahetult enne spermapurset ei pruugi kaitsta raseduse eest. Kui sa ei taha rasedaks jääda, siis kasuta kondoomi.

Müüt: voodis kellegi teise peale mõtlemine on vale
Fakt: seksuaalne kogemus saab alguse ajust, mitte kehast. Kui su mõtted seksi ajal uitama lähevad, siis ära liigselt muretse. Kui oled lojaalne ja suhtele pühendunud, siis on täiesti normaalne mõnikord teistest fantaseerida.

Müüt: suurus on oluline
Fakt: ükski mees ei jäta kasutamata võimalust, et oma peenise suurusega uhkustada. Ent peenise suurus pole mõõdupuu, mis näitaks mehelikkust või viitaks sellele, et seks selle mehega on imeline. Vaginaalses kanalis on vaid 4 sentimeetri ulatuses tundlikke närve, mis reageerivad erutusele ja naudingule, seega pole suurus oluline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles