Gerli Rosenfeld: ärge ajage enesekindlust ülbusega segamini!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buduaari päikeseline moepidu Cubanita Glamour.
Õhtujuhiks oli Buduaari uus üritusturunduse juht ja tõusev seltskonnastaar Gerli Rosenfeld (oranžis)
Buduaari päikeseline moepidu Cubanita Glamour. Õhtujuhiks oli Buduaari uus üritusturunduse juht ja tõusev seltskonnastaar Gerli Rosenfeld (oranžis) Foto: Martin Dremljuga

Alati särav ja glamuurne Gerli Rosenfeld, kes on end proovile pannud nii näitlemise, koreograafia kui ka ürituste korraldamise valdkonnas, leidis uue väljakutse, milleks on laulmine. Lauljakarjääriga kaasneks paratamatult ka tuntus, inimeste kriitika ning kiidusõnad. Buduaar uuris Gerli käest, kas ta on selleks valmis.

Negatiivsed kommentaarid ei meeldi kellelegi ja ka Gerli pole erandiks.

«Kellele meeldiks, kui nende kohta halvasti öeldakse? Ja kellele meeldiks, kui seda teevad inimesed, kes sind ei tunne, pole kunagi näinud ja ei tea, millist elu sa elad või oled pidanud elama? Kunagi oli aeg, mil ma lugesin ikka igapäev neid haigeid ja vulgaarseid kommentaare, aga mingi hetk ma sain aru, et ma pigem teen sellega iseendale haiget. Ma nagunii ei saa kontrollida seda, mida keegi räägib. Nüüd ma pigem naeran nende inimeste üle, kes teiste kohta netis anonüümselt kommenteerivad,» tõdeb Gerli.

On ju ka ütlus, et eestlase lõunasöögiks on teine eestlane. Kuidas Gerli seda kommenteeriks?

«Ma muudaks ära selle lause selliseks, et inimese söök on teine inimene. Asi pole ainult eestlastes, vaid üleüldse kõikides inimestes siin maailmas. Ei ole ainult eestlased ülbed, vastikud ja omakasupüüdlikud – neid on igal pool. Igapool on keegi, kes ihub hammast ja kannab vimma kellegi peale. Jube hea on teise silmas pindu näha, aga enda silmas palki mitte. See on jällegi paratamatus ja parim ravim selleks on lihtsalt paks nahk endale kasvatada ja mitte lasta end häirida. Kõik inimesed ei saa kõigile meeldida,» tunnistab Gerli.

Kindlasti leidub neid, kes peavad Gerlit ülbeks, kuid mida näitsik ise selle kohta ütleb?

«Mõne jaoks olen kindlasti ülbe, kuid ei tasu ajada enesekindlust ja ülbust segamini. Kui inimene on enesekindel, see tähendab, et ta väärtustab ennast ja ta teab, mis ta väärt on. Ülbed inimesed on pigem tühikargajad, kellel pole ei eneseväärikust ega ka põhjust enesekindluseks, siis nad korvavad seda ülbusega. Need, kes mind ülbeks peavad, on võtnud selle arvamuse lihtsalt mingi netiartiklite põhjal,» nendib Gerli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles