«Stiilipäevik» tegi imekauni Heleen-Mary veel kaunimaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heleen-Mary saates Stiilipäevik
Heleen-Mary saates Stiilipäevik Foto: TV3

Neljapäevaõhtuses muutumismängus «Stiilipäevik» usaldas end stilist Ženja Fokini kätesse kurt tüdruk Heleen-Mary, kelle emakeel on viipekeel.

Juulikuus sõidab Heleen-Mary Gruusiasse rahvusvahelisele kurtide iludusvõistlusele. Stilist Ženja Fokini soovitused ja salanipid oma välimuse parimate külgede rõhutamiseks kulusid seega marjaks ära.

«Heleen-Mary pole naine, kel oleks hädasti tuunimist vaja, vaid pigem ootas ta näpunäiteid, kuidas tähtsatel ja pidulikel üritustel silma paista. Seega leiavad tänasest saatest suurepäraseid soovitusi kõik, kel lähiajal vaja särada, kasvõi koolilõpetajad,» selgitas Fokin.

Iludusvõistlusel osalemisega soovib Heleen-Mary teadvustada kurtide inimeste probleeme, leides, et kui kasvõi üks poliitik tänu tema tegutsemisele murekohtadele tähelepanu pöörab, on eesmärk täidetud.

Kuidas meeldis Heleen-Mary muutus sulle?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles