Viis olulist elustiilimuutust, mis mõjutavad armuelu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui tahad oma armuelu paremaks muuta, siis võib-olla kõlab üllatavalt see, et sa ei peagi varuma sekslelusid ja libestit. Lihtsate elustiilimuutuste abil saad oma elu ja armusuhteid paremaks muuta.

Maga rohkem. Piisavalt magamine muudab elus kõik asjad paremaks, sest sul on rohkem energiat, et kõigega toime tulla. Abiks võib olla sellestki, kui lähed õhtul kasvõi 30 minutit varem voodisse, kirjutab The Stir.

Tee rohkem trenni. Inimesed kuulevad sõna «trenn» ja nad kujutavad ette, et nad peavad hakkama maratoniks treenima. See pole aga nii. Käi igapäev kasvõi korra jalutamas. Proovi paaril korral nädalas jõuda mõnda uude rühmatrenni. Alati võiks rohkem trenni teha, aga tegelikult aitab juba kerge treening endorfiinide taset suurendada. Parem tuju ja rohkem enesekindlust oma keha suhtes garanteerivad parema seksi.

Toitu tervislikumalt. Väikesed muudatused oma toitumisharjumustes võivad anda rohkem energiat ja tekitada üleüldiselt parema enesetunde. Ja kui su enesetunne paraneb, siis seda on näha.

Käi rohkem kohtingutel. Võib-olla oled väsinud kuulmast soovitust, et oma armuelu parandamiseks tuleks rohkem väljas käia. Aga see vastab tõele. Kui lähed oma elukaaslase või abikaasaga kahekesi välja, siis see on peaaegu samamoodi nagu eelmäng seksile. Leia lastele hoidja ja minge partneriga vähemalt korra nädalas välja.

Hoolitse enda eest. Mis iganes sulle sobib: kas pool tundi teetassi ja raamatuga, päev spaas või ilusalongikülastus. Enda eest peab hoolitsema ja kuidas seda veel paremini teha, kui nautida oma lemmiktegevusi. Enda jaoks aja võtmisel võivad imelised tulemused olla, mis mõjutavad ka su armusuhteid ja voodielu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles