Palju õnne! Miss Tabasalu 2013 on Laura Valk

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1.novembril oli taaskord Tabasalu Ühisgümnaasiumis Miss Tabasalu valimised. Võistlustulle astus kaheksa kaunist missikandidaati.

Kohal oli auväärne žürii, kuhu kuulusid modelliagentuuri V management asutaja Victroia Kass, Miss Estonia 1989 Cathy Korju-Tullkvist, fotograaf Ardo Kaljuvee, Eesti Suvemees 2004 ja Mister Estonia 2006 Villu Loonde, matemaatika õpetaja ja TTÜ lektor Lembit Pallas, Miss Tabasalu 1988 Heli Kokk ning Miss Tabasalu 2012 Käroli Kullamaa.

Missid panid end proovile kolmes voorus- tutvustav Mina Ise voor, Tantsuvoor ja Õhtukleidi voor

Mina Ise voorus esitasid missid pisikese kõne enda kohta, Tantsuvoorus esitati Vogue’i stiilis ühistants, mis oli õpitud tantsukooli JJ Street juhendamisel  ja Õhtukleidi voorus küsiti missikandidaatidelt kolm küsimust.

Esimene küsimus oli missidel ühine: Kui saaksid olla ühe päeva keegi teine, siis kes? Miks? Teiseks küsimuseks oli loosiküsimus ja kolmana küsimuse küsis žürii. Kõlasid küsimused nagu: Mis teeb poisist mehe? Kas oleksid nõus kõik võistluselt saadud  auhinnad annetama lastekodule?  Kes peaks sinu arust tänase võistluse võitma?

Vaheesinejateks olid DanceAct tantsijad,  Isabella Veelmaa ja  Hanna-Märtha Arusaar.  Ürituse korraldas Tabasalu ÜG õpilasesindus ja sponsoreid oli väga palju:  Cosmoplitan, NailsByAlice, Sparta, Komisjonikauplus Trendikas Minni, Devin, Actual Print, Aden Cosmetics, Peppersack, Sushiplaza, Aravon OÜ, Tassikoogid, Tabasalu Spordikompleks, Halens, Nurme looduskosmeetika, Couleur Caramel, Lucca, Puhas loodus, XX sajand, Makeupexpress,  SMK Iluinstituut, Ehteäri, JJ Street, Glamlac , Marmara Sterling.

II printsessiks sai Suzanna Suslikova, I printsessiks ja publiku lemmikuks Carmen Kreinin ning Miss Tabasalu 2013 on Laura Valk. Laura läheb Tabasalu Ühisgümnaasiumit esindama Eesti Koolimissi üritusele.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles