Ebaseksikaid viise, kuidas oma voodielu paremaks muuta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks soovitus, kuidas voodielu paremaks muuta, on oma voodilinade vahetamine.
Üks soovitus, kuidas voodielu paremaks muuta, on oma voodilinade vahetamine. Foto: SCANPIX

Voodielu paremaks muutmine käis varemalt nii, et paarikestel soovitati lihtsalt rohkem armurõõme nautida. Viimasel ajal on aga naisteajakirjade veergudelt läbi käinud mõned päris omamoodi soovitused, kuidas voodielu peaks paremaks muutuma.

Loe järgmisi nõuandeid ja kui julged, siis proovi järgi, kas need ka toimivad, soovitab The Frisky.

Vannitoa koristamine. Üks värskemaid soovitusi, kuidas oma voodielu parandada, on see, et vannituba tuleks korda teha ja voodilinad välja vahetada. Muidugi meeldib kõigile ilmselt magada puhaste linade vahel, ent kuidas on vannitoa koristamine seotud seksiga? See jääb selgusetuks.

Vaata oma kallima fotot. Rutgersi ülikooli antropoloog tegi kindlaks, et kui inimene vaatab oma partneri fotot 30 sekundit või kauem, hakkab aju tootma libiidot tõstvaid hormoone. See on küll armas, aga samas ka veidike hirmutav, eriti siis, kui partner istub sel hetkel sinu kõrval.

Kasutage eelmängukaarti. Õpi selgeks, millised on partneri kehal erogeensed piirkonnad. Seda aitab lihtsustada joonistus inimese kehast, kus sina ja partner saate värvipliiatsitega ära värvida need kohad, mille puudutamine teid kõige rohkem erutab.

Vaata õudusfilmi. Uuringud on näidanud, et inimene tunneb kõige suuremat erutust pärast adrenaliini tootvat kogemust, näiteks pärast õudusfilmi vaatamist.

Meestele: teeskle, et oled vaene. Üks uuring selgitas välja, et naist huvitab meie pangaarve vaid siis, kui naine mõtleb abiellumise peale. Seega tasuks meestel pigem keskenduda oma välimusele, mitte tunda muret selle üle, kui palju neil raha on ja kas see avaldaks naisele muljet.

Unusta oma tegemata asjade nimekiri. Teadlased on välja uurinud, et inimesed mõtlevad mõnikord seksi ajal sellest, mida neil oleks tarvis toidupoest osta. Pigem tasuks oma tegemata asjade nimekiri unustada või kõik vajalikud asjad enne seksi ära teha, sel viisil ei saa miski sind seksi ajal segada.

Meestele: tõsta lõug kergelt ülespoole. Psühholoogiaajakiri viis läbi katse, mille käigus selgus, et naised peavad ligitõmbavamaks mehi, kelle lõug on kergelt ülespoole tõstetud.

Söö rohkem otra. On teada, et šokolaadi peetakse armutoiduks, aga nüüd tuleb välja, et ka oder võib libiidot tõsta.

Lisa oma menüüsse jogurtit. Hiirtega tehtud katsed on tõestanud, et suurema joguse jorguti söömine annab meessoost hiirtele suurema seksiisu ning suurendab ka nende munandeid. Jogurt on maitsev toiduaine ja kui tal tõepoolest on selline mõju, siis miks mitte seda proovida?

Meestele: anna naisele lagritsat nuusutada. Lagritsa, kurgilõhnalise beebipuudri, kõrvitsapiruka ja lavendli lõhn suurendavad vere kulgemist vagiinasse.

Tee hingamisharjutusi. Enne seksi on soovitatav teha rahustavaid hingamisharjutusi, et oma keha seksi jaoks soojaks teha.

Meestele: ole rahulik. Teadlased on kindlaks teinud, et naisi erutavad kõige rohkem mehed, kellest õhkub rahu ja heaolutunnet.

Teeskle, et sa ei tunne oma partnerit. Üks naine on väitnud, et kui tema voodielu oli rutiinseks ja igavaks muutunud, andsid nad mehega asjale vürtsi nii, et teesklesid, justkui nad oleksid võõrad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles