Uskumatu video! Venemaa staarlauljat Filipp Kirkorovit koheldi Kiievi luksuslikus hotellis kui tavakodanikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa staarlauljat Filipp Kirkorovi koheldi Kiievi luksuslikus hotellis, kui lihtsat tavakodanikku
Venemaa staarlauljat Filipp Kirkorovi koheldi Kiievi luksuslikus hotellis, kui lihtsat tavakodanikku Foto: Youtube

Vene-Armeenia päritolu idanaabrite poplauljast laulukirjutaja ja Alla Pugatšova eksmees Filipp Kirkorov väisas hiljuti Ukraina pealinna Kiievit, kus tal oli ka hulk esinemisi. Luksusliku elustiiliga harjunud Venemaa staar oli aga tõsiselt jahmunud, kui hoomas, et talle broneeritud viietärnihotellis suhtuti temasse kui tavalisse surelikku.

Kummaline käitumine algas juba hotelli sisseregistreerimisel, kui hotelli administraator ei teinud kuulsast Venemaa iidolist väljagi ning jätkas telefonis vestlust oma peigmehega.

«Kas te mulle tuba ei näitagi,» imestas tõre Kirkorov. Tütarlaps ei liigutanud kulmugi, jätkas kõnet ning vaid viipas lauljale, kuhupoole tal suunduda tuleks. «See ei ole kaugel, otse ja paremale,» ütles ta kiirustades.

Kui staarlaulja oma tuppa saabus, pidi ta minestama. Talle broneeritud sviit oli koristamata. Laual vedelesid mustad kohvitassid, kokaiin ja toidujäägid. Tugitoolil ja sohval vedelesid naiste aluspesu, kummist seksilelud, tühjad viinapudelid.

Mees väljus toast kui rakett ja tormas vihasena administraatori laua juurde. Laua juures oli aga hoopis teine tütarlaps, kes ei taibanud esialgu midagi. Endast väljas olev Kirkorov oli kindel, et toad on lihtsalt segamini aetud tänu lohakale administraatorile.

«Ei, ma ei usu, et te vale toa saite, miks te pahandate?» imestas õbluke administraatorineiu. «Teie tuba on 603 ja see on valmis. Kas midagi puudus, käterätikud või...»

«Mis käterätikud,» karjus Kirkorov. «Tuba on räpane! See on koristamata! Saate aru või! Seal vedeleb laual kokaiin, mustad nõud...»

«Ei või olla! Lähme koos sinna ja vaatame toa üle,» pakkus administraator.

«Minge ise kui tahate! Seal ei ole midagi vaadata! Andke mulle uus tuba!» nõudis Kirkorov.

«Kahjuks pole meil praegu vabu numbreid. Hotell on täis,» teatas neiu. «Te peate lihtsalt ootama, kuni teie tuba korda tehakse.»

« Misasja! See pole minu asi! Ma ei hakka siin ootama,» jäi Kirkorov endale kindlaks. «Ma tahan süüa, ma tahan lebada, tahan puhata, mul on õhtul esinemine, saite aru!»

«Ei, võib-olla ajasite ikkagi numbrid segamini,» oli tütarlaps nõutu.

«Ärge tehke minust palun idiooti!» karjus Kirkorov.

«Järsku teil on siiski selle numbri võtmega probleem, ajasite segi ja...»

«Teate, teil on endal peaga probleem! Minge vaadake ise seda tuba!»

«Lähme koos palun.»

«Aga lähme siis! Jumal teiega!»

Mis edasi juhtus, seda vaata juba hotelli kaameratega salvestatud videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles