Milline suvekleit sobib vormikale naisele?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ESCADA 2010 spring/summer collection
ESCADA 2010 spring/summer collection Foto: SCANPIX

Veebiväljaanne

ehow.co.uk

pani kirja kasulikud näpunäited, kuidas valida suvekleiti, mis sobib ka kogukama kehaga naistele.

DISAIN

Oluline on jälgida, et tähelepanu koonduks kleidil positiivsele ja pilk oleks eemal negatiivsest - laiadest puusadest või laiast vöökohast. Kõige paremini sobivad sarongi-stiil, ampiir- ja A-lõikelised kleidid, mille vöökoht on kõrgemal, ulatudes rinna alla - vabalt langev kangas varjab kenasti ära kõik kehavoldid.  

KANGAS

Siidine kangas ei mõju hästi, sest toob just kõik kumerused ja voldikesed esile. Vältida tuleks elastaani sisaldavaid kangaid. Hästi sobivad puuvillane ja linane, mis loovad õhulise ja muretu mulje.

VÄRV

Tumedamad toonid allpool teevad saledamaks. Leia endale kahevärviline kleit, mille alumine osa on tume, ülemine aga heledam. See ei tähenda, et peaksid kandma halli ja musta. Sobivad toonid on näiteks purpur ja türkiis.

MUSTER

Ilma mustrita kangas tõstab kõik iluvead esile. Suured lillelised mustrid on ideaalsed suurema keha puhul - silm koondub mustrile, mitte kehakumerustele. Lisaks loovad lillemustrid romantilise, suvise mulje.

PIKKUS

Suvekleite on saadaval igas pikkuses, kuid täidlasem naine võiks teha otsuse lühema seeliku-kleidi kasuks, sest säärejooksu paljastades tunduvad jalad pikemad ja tõmbavad tähelepanu keskkohalt eemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles