Ahastus ja pisarad: modellisaatest langes välja ilus, ent igav Kelly

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly
Kelly Foto: Toomas Volkmann

Seekordses Kanal 2 saates «Eesti tippmodell» leidis aset kauaoodatud ja kardetud välimusemuutus.

Päev juuksurisalongis osutus mõne tüdruku jaoks üsna šokeerivaks - uue välimusega kohanemine osutus ootamatult raskeks.

Arni puhkes nutma, kui sai teada, et tema kiharad värvitakse. «Mulle meeldib naturaalne!» ahastas Arni.

Monika oli samuti oma uuest värvist löödud. Saatetiim otsustas tema juustele anda kärtspunase tooni. Monikat ehmatati ka puhvis soenguga, mille peale neiu suisa pisaraid valama kukkus: «Ma näen välja nagu 40-aastane!»

Modellide esimene ülesanne leidis aset Seppäläs, kust nad pidid viie minuti jooksul valima välja kostüümi, mis peegeldaks nende enda stiili ja hetketrende. Samas korraldati ka nn võistukõnd, mille võitis Monika. Seppälä valis oma stiililemmikuks Arni.

Järgnes ilma meigita ehk nude fotode tegemine. Need fotod on modellide raamatus alati esimesed, sest need näitavad, milline on põhi, millele moelooja oma look'i ehitama hakkab.

Kohtunikud hindasid kõige paremaks Gerttu pildi. Järgnesid Kairi, Monika, Grete, Kristiina-Liisa, Arni, Olga, Kristine ja Maria. Kõige nõrgemad olid Kelly ja Sandra. Koju pidi minema Kelly.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles