Video/ Ka täisealisena on võimalik tagasi emaüsasse pugeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas on võimalik täiskasvanud inimesel tagasi emaüsasse pugeda? Müstilisena näivat trikki saab ka Eestis viljeleda.
Kuidas on võimalik täiskasvanud inimesel tagasi emaüsasse pugeda? Müstilisena näivat trikki saab ka Eestis viljeleda. Foto: Reporter.ee

Kuidas on võimalik täiskasvanud inimesel tagasi emaüsasse pugeda? Müstilisena näivat trikki saab muuseas ka Eestis viljeleda.

Tänases kiires ja inforohkes maailmas otsivad inimesed järjest enam viise, kuidas end korraks elukarusellilt maha kukutada ja lõdvestuda.

Mida siis teha? Mediteerida või süüa antidepressante?

Ei, olemas on ka muid võimalusi. Näiteks floating ehk hõljumine.

Mis on hõljumine?

Hõljumise maaletooja Veiko Lasting: See on vann või kapsel, kus on 500 liitrit vett ja seal on ka 400 kilo epsom soola. See meenutab Surnumerd. Ja see on mõeldud lõõgastumiseks ja meelte rahustamiseks. Null-gravitatsiooni laadne hõljumine on maailma hullutanud juba aastaid.

Kuid Eesti inimene on ju olemuselt tuim ja ükskõikne? Kõik oma hädad hoitakse tavaliselt sissepoole. Kusagil pimedas tünnis hõljumine ei näi tunduvat viis, kuidas rahulolu saavutada või siiski?

Veiko Lasting: Mina olen sellega viis aastat tegelenud ja üle maailma on neid kohti palju. Näiteks Londonis on keskused, kus on üheksa vanni ja kogu Rootsi peale on 150 vanni.

Vannis saab panna ka muusika või olla täielikus vaikuses. Vee temperatuur on sama inimese kehatemperatuuriga, mis tähendab, et keha ei pea tegelema üleliigsete asjadega ja inimene saab nautida rahu ja vaikust ning pöörata meeled sissepoole. See kõi aitab kehal end tervendada.

Kapslit proovinud reporteri kommentaarid: Tunne on selline nagu oleks taaskord sattunud emaüsasse tagasi - on pime, on soe, selline veider vedelik on sinu ümber ja loomulikult igasuguseid veidraid mõtteid tuleb selle tunni aja jooksul pähe. Töömuredest aitab lõõgastuda see kapsel küll.

Välismaa staaridest harrastab floatingut näiteks seltskonnastaar Kim Kardashian.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles