Ilu-lounge: kassilik meigitrend julgetele

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiisusilmad. Modell: Tiina; meik: Loore Härmat; soeng: Kai Männamäe (Stockmann Desiree ilusalong).
Kiisusilmad. Modell: Tiina; meik: Loore Härmat; soeng: Kai Männamäe (Stockmann Desiree ilusalong). Foto: Jelena Rudi

Naisi võrreldakse tihtipeale kassidega, nii nõtke kõnnaku kui ka salapärase oleku poolest. Täna annan nõu, kuidas iga naine saab maalida endale seksikad kiisusilmad, mis on ka hetkel üks kuumemaid meigitrende.

Seekordne meik on jälle üks suitsusilma variant, aga välisnurgast pikemaks venitatud lainerijoon ja tumeda lauvärvi hajutus muudavad silmad kassilikumaks.

Kui oled algaja, on väga hea teha sellist meiki täpse kava järgi. Kõigepealt tee silmameik ja siis meigipõhi. Nii saavutad puhta tulemuse, kuna tumedad lauvärvid kipuvad pudenema.

Silmalaugude kanna heledat peitepulka ja kinnita see heleda puudriga.

Nüüd äärista terve silmaäär musta pliiatsiga, välisnurgast tõmba pikemaks ja joonista ka pliiatsiga natuke laiemalt, see annab lõpuks efektsema lõpptulemuse.

Järgnevalt kanna liikuvale lauosale kreemjas hallikas lauvärv, mis on kergelt pärlmutrine särav toon. Kanna musta lauvärvi pliiatsijoonele ja hajuta välisnurgast suunaga ülespoole, kuid mitte kulmuni välja. Kulmu alla kanna heledat lauvärvi, see toob kontrastid esile.

Viimasena joonista musta laineriga jõuline lainerijoon ja värvi tugevalt ripsmed. Võid kasutada ka kunstripsmetutikesi, see annab veelgi kassilikuma välimuse.

Kui silmameik on tehtud, eemalda pudenenud lauvärv silmaalustelt ja kanna peale jumestuskreem ja peitepulk. Väga oluline on tumeda silmameigi puhul korralikult katta silmaalused, sest tumedad jooned võivad nullida kogu ilusa  tulemuse ja nägu jääb väsinud ilmega.

Huultel ja põskedel kasuta neutraalseid beežikaid-roosakaid toone, et anda värskust. Nõnda tuleb ka silmameik rohkem esile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles