Pealinnas mürgeldavad neli päeva tudengid

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on tudengipäevade avaparaad Tallinnas.
Pildil on tudengipäevade avaparaad Tallinnas. Foto: ARTUR SADOVSKI/PM/EMF

Ülejärgmisest teisipäevast reedeni vallutavad tudengid pealinna, sest Tallinna Tudengipäevad täidavad selle üliõpilasmelu ja põnevate üritustega.

4.-7. maini toimub pealinnas üle poolesaja erineva ürituse - kontserdi, võistluse, töötoa ja klubiürituse.

Tudengipäevade projektijuhi Oliver Lehtmetsa sõnul on programmis esindatud kõik iga-aastaselt toimuvad üritused - avaparaad, öölaulupidu, pappmasinate ralli, vabaained Tudengimajas ja tudengi rammumeeste jõu katsumine.

«Selle aastane programm on väga mitmekesine. Külastajatele pakutakse meelelahutust, spordiüritusi, põnevaid seminare ja loenguid,» lausus Lehtmets.

Uue üritusena on Tudengipäevade kavas ratastoolide takistusrada, mille käigus tutvustavad erivajadustega tudengid, kuidas saab ratastooliga hakkama linnatänavatel. Solarise keskuses toimub moeshow Fashion Fusion, mille käigus tutvustavad riidemoe disainerid vaatajatele oma värsket loomingut.

«Tudeng ollakse ainult üks kord elus. Tudengipäevad on heaks võimaluseks aur endast neljaks päevaks välja lasta. Igaüks leiab endale kavast sobiva ürituse, mida oma sõpradega koos nautida,» märkis Lehtmets.

Tallinna Tudengipäevade toimumist toetab A. Le Coq, Tallinna Noorsoo- ja Spordiamet ja Tallinna Kesklinna Valitsus.

Tartu Kevadpäevad toimuvad veelgi varem - algaval nädalal, ja teemaks on seekord eri kultuuride kohtumine, eesmärgiga väärtustada oma ja austada võõrast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles