Kõhutantsijad koguvad kontserdiga raha tantsupõrandale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõhutantsijad koguvad raha tantsupõrandale, et saaks oma lemmikharrastusega tegeleda paremates tingimustes.
Kõhutantsijad koguvad raha tantsupõrandale, et saaks oma lemmikharrastusega tegeleda paremates tingimustes. Foto: Julia Baršukova

Flamenko-ja kõhutantsustuudio Duende annab laupäeval Tartus Vanemuise kontserdimajas tantsukontserdi «Primavera IV» ehk «Põrand, mis tantsijat kannab...».


Klubi teatel astuvad lisaks Duende tantsijatele üles kõik need kollektiivid, kes käivad või on käinud harjutamas Lille Maja saali põrandal. Näiteks tantsuklubi Swingiring, Vanemuise tantsu-ja balletikool, tantsustuudio Tokra, mustlastantsutrupp Maljarka, iiri tantsu rühm Solas, Armeenia pühapäevakool Maštots ja külalistena Räpina ja Viljandi flamenkotantsijad ning Shandana Basu Indiast.



Duende korraldab tantsukontserdi igal kevadel. Sel korral läheb kontserdi tulu uue põrandakatte soetamiseks Lille majja. Vana põrand on ajahambast liialt puretud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles