Maarja-Liis Ilus hakkab uues saates lemmikloomadele kodu otsima

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus otsib koerale uut kodu.
Maarja-Liis Ilus otsib koerale uut kodu. Foto: TV3

Veel sel kevadel jõuab TV3 ekraanile uus ja südamlik saatesari «Otsin uut kodu», kus Maarja-Liis Ilus annab endast parima, et leida uus kodu lemmikloomadele, kellest nende omanikud on sunnitud loobuma.


Loobumine lemmikloomast, oma pereliikmest, on väga raske, kuid mõnikord juhtub, et inimestel pole teist võimalust; põhjuseid on mitmeid - uus ja lemmikloomale sobimatu kodu, allergia, väikesed lapsed, välismaale kolimine, lahutus või midagi hoopis muud.

Just Maarja-Liis Ilus on see, kes annab endast parima, et telesarja abil lemmikloomale võimalikult hea ja sobiv uus kodu leida. Lõpliku otsuse langetab loomulikult looma omanik, kellele on abiks videolint oma lemmiku ja peremehekandidaatide kohtumistest, loomaspetsialistide professionaalsed hinnangud ning saatejuhi soovitused. Iga saade on rõõmsa lõpuga, sest vaatamata loobumisele võib kõigi osapoolte süda rahul olla, kui loom saab endale nii uue ja hea peremehe kui kodu.

Kõiki, kes on sunnitud lemmikloomast loobuma ning sooviksid talle telesarja abil uut kodu leida, palutakse täita ankeet TV3 kodulehel: www.tv3.ee

Lähiajal eetrisse jõudvas avasaates tutvustatakse loomi, kellest peremehed on sunnitud loobuma - olgu selleks parimast sõbrast koer, jutukas papagoi, mänguhimuline kass, riukalik minisiga või koguni väärikas hobune. Avasaate järel oodatakse kirju inimestelt, kes sooviks saada nende loomade uuteks peremeesteks.

«Otsin uut kodu» põhineb Strix originaalformaadil «My Best Friend». Sari on vaatajate südamed võitnud juba paljudes riikides, näiteks ka Soomes, Taanis, Hispaanias ja Belgias. Saadet toodab Filmimees OÜ. Lisainfot saab telefonil 60 55 222 või saate toimetajalt telefonil 51 59 153.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles