Seks eksiga parem kui praeguse partneriga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljudele tundub, et vähemalt seksis klappis neil eelmise partneriga paremini.
Paljudele tundub, et vähemalt seksis klappis neil eelmise partneriga paremini. Foto: Panther Media/Scanpix

Tuleb välja, et uut partnerit leides ei pruugi voodielus kõik sugugi ideaalselt klappida. Ühest küsitlusest selgus, et paljude meelest oli vähemalt seks eelmise partneriga parem kui uue kaaslasega.


Norralaste hulgas korraldatud küsitlus näitas, et peaaegu pool vastanutest pidas seksi varasemates suhetes paremaks kui praeguses suhtes, vahendab Aftonbladet.

Nõustajate sõnul võtab uue inimese armastama hakkamine aega. Sageli on selja taha jäänud püsisuhtest meenutada vaid hästitoimivat seksuaalelu, samal ajal kui kõik muu allamäge veeres. Inimeste mälu on valikuline, mistõttu kipuvad meelde jääma head asjad ning neid idealiseeritakse rohkem.

Kuid kui uue partneriga voodis kohe kõik ei klapi, ei tasu veel meelt heita. Oluline on endale selgeks teha, mida ja kui palju head eelmises suhtes ja seksuaalelus ikkagi oli.

Oluline on ka partneriga rääkida ning näidata välja, mis sulle meeldib. Suhtele peab jääma aega arenemiseks, sest midagi ei toimu automaatselt, usuvad eksperdid ning rõhutavad, et hea seks algab suhtlemisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles