Rahvasprint paneb metsakombinaadis elu kihama

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aivar Kaljusaar

Laupäeval kell 12 peaks kõigi eelduste kohaselt startima esimene võistlusauto endisele Türi metsakombinaadi territooriumil tulevale Türi rahvasprindile, mis on ühtlasi rahvasprindi ja Hepa karikavõistluste etapp.


Korraldaja Argo Kuutok märkis, et võistlused leiavad aset, kui osalejad koguneb vähemalt 40. «Loodan siiski, et saame võistluse ikka peetud, näiteks möödunud aastal läks hästi ja sõitjaid oli üle 80,» ütles ta.
Kuutoki korraldada on Türi rahvasprint kolmandat aastat. «Muus osas kulgevad võistlused tavapäraselt: märgime maha trassi, sõitjatel on kolm katset, neist kaks kiiremat läheb arvesse,» selgitas ta. «Nagu võistluste nimigi ütleb, võivad sellest osa võtta peaaegu kõik, peanõue on tehniliselt korras masin ja kehtiv võistlejalitsents, mis on ühtlasi ka kindlustus.»

Kuutok ütles, et pealtvaatajatele on sõidud alati tasuta olnud, nõnda ka seekord. «Kaasa elama ootame korralikke inimesi, sest eelnevatel aastatel on nendega probleeme olnud,» rõhutas ta. «Publikule mõeldes loodan, et meil veab ka ilmaga.» (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles